Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kumplowi ze studiow podklada sie doslownie kazda dziewczyna

Polecane posty

Gość gość

W ciagu tygodnia zaliczyl 4 dziewczyny z medycznej. Jedna sama go zaczepiala na ulicy, druga zagadal na lawce przed akademikiem i pod pretekstem przecietego przez przypadek palca zaprowadzil do pokoju a ona mu sie tam wypiela, 3cia i 4ta byla z roku, obie niby takie porzadne, takie z tych niby szarych myszek, przecietnych nie rzucajacych sie w oczy, takie greczne niby. 3 z nich mialy chlopakow.. ten swiat schodzi na psy. Zauwazylem ze obecnie dziewczyny nie maja jakiegokolwiek honoru. Ten koles w ciagu roku zaliczyl okolo 15-20 dziewczyn, wiekszosc z roku. Zakladajac ze na roku jest niecale 100 dziewczyn latwo sie nasuwa wniosek ze to nie sa jakies takie wyjatki tylko spora czesc lasek teraz to po prostu ...sami sobie dopowiedzcie :(

Gość gość
zazdrość przez ciebie przemawia kmiocie 🖐️

Gość gość
raz sie żyje ;) zazdroszcze takiego buhaja na roku, u mnie sami drętwi...

Gość tretgertf4ewt43w43
jego zycie, jego sprawa ;) a co, zazdrosc zzera?

Gość gość
opisuje tylko sytuacje. Nie przemawia przee mnie zazdrosc, chodzi racej o to ze jakbym chcial miec kogos, jakas dziewczyne ktorej chcialbym zaufac to obecnie jest to niemozliwe. No sorry ale jezeli laski robia tak tu to i zrobia to w kazdej innej sytacji. Automatycznie w kazdym moemncie sie bedzie nasuwac mysl ze wlasnie dyma sie z jakims innym kolesiem

Gość gość
dziwnie odpowiadacie. Dla was powaznie to jest calkowicie normalne? Straszne czasy, naprawde. Chyba ze odpowiedzi udzielaja podobne dziewczyny, wtedy to zrozumiem

Gość gość
Glupoty gadasz.

U mnie na roku, to był tylko jeden fajny facet z wyglądu. Niestety, już żonaty, więc się musiałam obejść smakiem...

Gość gość
niby dlaczego? Powaznie, czy nie ma tu nikogo na poziomie czy tylko same d*podaje usprawiedliwiajace swoje wybryki? Jezeli to drugie to szkoda tracic na czas na takie forum

Gość gość
koleś sciemnia zeby sie poprzechwalać, a ty łykasz wszystko jak pelikan :D:D