Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OLenaaaa

Po raz pierwszy w życiu czuję się gorsza i głupsza od faceta, który

Polecane posty

Gość OLenaaaa

mi się podoba. Wszystko dlatego, że to typ oryginała, który za wszelką cenę chce udowodnić, że jest inny od reszty, czy to za sprawą nietypowych upodobań, muzyki, której słucha, książek, które czyta...

Gość gość
on pozer a ty idiotka

Gość gość
No wlasnie - za wszelka cene chce sie wyrozniac :D

Gość gość
a ty za wszelką cenę chcesz być jego podnóżkiem

Gość OLenaaaa
Dlaczego mnie wyzywasz? Napisałam tylko o swoich wątpliwościach, obawiam się bowiem, że będę tak dla niego zbyt przeciętna i mnie zwyczajnie skreśli...

Gość OLenaaaa
Nie mam zamiaru go w niczym naśladować! Chcę pozostać sobą, niezależnie od wszystkiego. Po prostu smuci mnie nieco jego podejście - on zachowuje się tak, jakby gardził osobami, które nie są tak oryginalne jak on, krytykuje wszystko, co popularne, komercyjne...

Gość Ewe.sel
Nie narzucaj się, nie nalegaj na nic. Niech się trochę chłopak postara. Zawsze bardziej pragniemy tego co jest nieosiągalne, a gdy już to uzyskamy to staramy się by tego nie stracić :). Czasem za sprawą ironii lub sarkazmu daj mu odczuć, że masz do niego lekki dystans aczkolwiek za moment okaż mu sympatię... Wiesz, taka huśtawka nastrojów :)

Gość Ewe.sel
Powinno to chłopaka zainteresować. Takie jest moje zdanie, a że mój obecny też miał tak na początku bo jedynak itp. jesteśmy już ze sobą prawie 3 lata i jak stare dobre małżeństwo ;) Czasem jeszcze ma te, irytujące mnie zagrywki ale jest ich stanowczo mniej a raczej są one już rzadkością ;)

Gość OLenaaaa
Nie narzucam się. Gadam z nim normalnie, nie pokazuję, że mi na nim zależy, wręcz przeciwnie. Możemy bym się bardziej otworzyła na tę znajomość, gdyby nie to jego zachowanie, podkreślanie na każdym kroku, jaki to on nie jest nietuzinkowy itp. Nawet jeśli tylko się zgrywa, to wyjątkowo mnie to razi, bo zupełnie inaczej postrzegam świat i nie dzielę rzeczy na komercyjne i undergroundowe tylko na dobre i złe. Chciałabym mu jakoś dogadać, by choć trochę zmienił swoje nastawienie.

Gość gość
jeszcze z nim nie jesteś a już będziesz go zmieniać? nic z tego nie będzie!

Gość gość
No raczej, ze nie, ale idiotka sie ludzi :D

Gość Ewe.sel
Wystarczy cięta riposta na poszczególne jego teksty, które Cię drażnią ;) rzecz jasna nie na wszystkie bo wtedy wyjdziesz na pyskatą jędzę :P ale wyrażaj zwątpienie w jego ego i jednocześnie odnoszenie się do tej kwestii w której Cię zirytował :)

Gość gość
a nie prościej rozłożyć nogi?

Gość gość
Mohery :D

Gość gość
To on jest zbyt przeciętny w swoich wysilonych próbach wyróżniania się :D to nie jest oryginalne tylko śmieszne. Jak ktoś jest naprawdę wyjątkowy, to nie musi na siłę wszystkiego robić "inaczej", bo jego oryginalność broni się sama :D