Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wypadanie wlosow.Bojawem jakies choroby?

Polecane posty

nie wiem, nie znam cie, ale piszę na wszelki wypadek wysypiaj się, nie stresuj, albo unikaj stresu, odpoczywaj, stres ma straszny wpływ na nasz organizm, działa wręcz wyniszczająco ja po stresach mam np. zawroty głowy

Gość gość
nie mam powodow do nerwow. i takjc iagle jestem nabuzowana.

Gość gość
Co robiła zwykłą morfologię ,taka morfologia wykazuje anemie w stopniu zaawansowanym ,trzeba zrobić badanie poziomu ferrytyny.ciemniaku .

ciemniaku, od roku wypadają jej wołosy, badania robiła 2 miesiące temu, braki ferrytyny nie ujawniają się po 10 latach, a szybciutko wiec tak czy inaczej morfologia jest ok

Gość gość
mało wiesz masz anemie że tak mądrości wysuwasz ,bo ja mam od małego ,nie da się na dłuższą metę zaleczyć i podstawowe badanie nie wykrywają jej w znacznym stopniu ,trzeba zrobić dokładne badania ,i skąd te pierdoły wytrzasnęłaś że po 10 latach dopiero się wykryje ,chyba z neta .

Gość gość
że po nie 10 latach ,przy zwykłej morfologii może nie wyjść .A wiesz że można mieć idealną morfologię a byc poważnie chorym .

z neta z neta od hematologa mam wieści z pierwszej ręki nie moja wina że masz anemię i nieudolnych lekarzy, ktorzy nie potrafią jej wyleczyć czy widocznie za mało badań zrobiłaś czy łeś i chyba ta twoja anemia wpływa na zwiększenie agresji, może większy luz wyleczyłby tą twoją anemię

i u autorki problem nie trwa od dziecka a od roku bynajmniej więc nie filozofuj tu agresywnie

i jeszcze jedno, ferrytynę oznacza sie, gdy jest widoczny niedobór żelaza w morflologii, zwłaszcza w hemoglobinie i hematokrycie oraz wilości krwinki cz., robi się ją na potwierdzenie czy rzeczywiscie ten niedobor występuje, czy nie takiś uczony na temat swojej anemii, a podstaw nie kumasz

Gość gość
up bylam u lekarza dala mi skierowanie na morfologie i zelazo. na tsh nie dala. bo powiedzialam ze robilam rok temu i ze ten wynik 2,15 jest w normnie i nie ma potrzeby powtarzac.

Gość gość
wyniki mam super. zelazo w normie.