Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

"Patrzcie jaki on brzydki, hahahahahahhaaha" - moi "znajomi" na studiach

Polecane posty

Gość gość
tak każdy ci zazdrości. Tylko powiedz mi czego tu zazdrościć? Oni sie z ciebie śmieją przecież.

Gość gość
Perspektyw i możliwości mi zazdrościcie. Po studiach jako polityk będę miał kobiet a kobiet nawet mimo tego że jestem brzydki. Właśnie dlatego zostanę politykiem, bo kobiety lecą na władzę.

Gość gość
nie dosc ze brzydki to i glupi :D

Gość gość
to wpadnij do biblioteki sie pokazac, chetnie obejrze z czego sie tak smieja ;)

Gość gość
3 rzeczy powodują u kobiet wzwód łechtaczki: władza, uroda i pieniądze. Autor będzie miał je wszystkie; władza wiadomo, za nią pieniądze a za pieniądzmi farmy urody. I będziecie sikać na jego widok!

Gość gość
*pieniędzmi

Gość gość
taaaaaa.... tak samo jak za Prezesem...

Gość gość
urody kasą nie zdobedziesz z tym trzeba sie urodzic co najwyzej mozesz starac sie zamaskowac brzydote

Gość gość
na polityków jakoś nikt nie leci bo nikt ich nie lubi, nie cieszą się dobrą opinią no i sa po prostu nudni

Gość gość
studiuję patologię i nie wiem czy ukończę te studia, bo widać że to niekończące się nauki

Gość gość
większej patologii nie ma "nie dosc ze brzydki to i glupi"

Gość gość
Hahaha, nie wierzę w to, co czytam:D Autorze, Ty naprawdę jarasz się tym, ze studiujesz politolgię czy to jakieś jaja?:D Przecież to jeden z najbardziej beznadziejnych kierunków obok stosunków międzynarodowych,socjologii i europeistyki. Przecież na tego typu kierunki idą najgorsze tłuki, które studiują po to by studiować. Być może jesteś pasjonatem polityki(wiem, trafiają się tacy na politologii), więc wówczas zwracam honor. A jak już chcesz być politykiem, to lepiej prawo studiować.

Gość Sowaq  = puuu
Boże ten temat pokazuje jak ludzie są p**********i. Już pomijam prowo autora tematu, ale pisanie że "nie dość że brzydki to i głupi" jest chamstwem nad chamstwo. Rozumiem, że według was brzydki to musi być koniecznie geniuszem, bo inaczej obetnijmy mu łeb, a ładny może być kompletnym kretynem, jest ładny to świat mu się należy. Ale k***a mentalność ma dzisiejsze społęczeństwo :o

Gość gość
taką mentalność mieli też ich dziadowie - tego nie wykorzenisz - to się nazywa polactwo - to jest jak rak - rozwija się podskórnie bez udziału świadomości - polska mentalność - mentalność chama