Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Titus grożny

młody napalony

Polecane posty

Gość gość
ciemno wszędzie głucho wszędzie :)

Gość gościówaq
wymiary jakie masz i jak długo możesz, bo ja lubię długo i ostro

nie masz sie czym chwalic ;) .... ostatnio czytalam ksiazke na temat adhd... dochodze do wniosku, ze wszyscy otaczajacy mnie ludzie to maja :P:D ze mna wlacznie oczywiscie :P:D .... mlody jestes, to mozesz o tym nie wiedziec... dlatego wybaczam :P:D .... poza tym czym jeszcze sie nam pochwalisz ;)

znaczy, tylko rece masz nadpobudliwe :P:D.... to zupelnie co innego ;)... nie nalezy mylic choroby rak z adhd :P:D

to dobrze, kiedy facet jest energiczny :) ... ale wszystko z umiarem jednak, bo jak mowia slowa wyciagniete ze skarbnicy madrosci ludowej ... "co za duzo, to i swinia nie chce" :D ... a co dopiero kobieta ;)

lubie dreczyc ich rozmowa :P:D... nosze w sobie oprocz syndromu adhd, syndrom sadystki ;)... pierwszy siedzi mi w glowie, a drugi w jezyku :P:D

ile miales lat, skoro ona byla starsza.... bo jesli ty 24, a ona 34... to bylo normalnie :D

:D... no i bardzo dobrze... w to akurat wierze, chociaz czesto jestem niedowierzaca ;) przynajmniej wiesz czego szukac :D

nie istotne kto kogo znajduje ... to jest przeznaczenie :) widocznie tak mialo byc... teraz przynajmniej masz jakies pojecie o seksie ;) .. szczesciarzu ;) :D

to na pewno i powiem szczerze-kochałem się z mlodzymi ale to nie było to.ciekawe dlaczego?dlatego chciałbym jeszcze zaznać rozkoszy ze starsza od siebie:)

zycze szczescia... szukaj, a znajdziesz :) .... tylko nie rob z siebie idioty i nie szukaj 50+ ;) .... 10 lat jest optymalne ... zawsze... i dla kazdej ze stron :D .... moj niewyparzony jezor zawsze bedzie z toba :P:D

Gość gość
szkoda ze ze starsza chcesz :( ja mam 21 lat

żle koloeżanko zrozumiałaś pisałem że chciałbym jeszcze ze starsza bo nigdy niezapomne tamtych chwil co nie znaczy że nie chcę z młodszą:)

do wytrwalych swiat nalezy :) ... nie wiesz jednak jakie jest twoje przeznaczenie... moze wlasnie dlatego tak sie stalo, zebys mial pojecie jak zadowolic mlodsza :D