Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rimmelka

SUKIENKA NA WESELE - DODATKI

Polecane posty

Gość rimmelka

Witajcie! Mam pewien problem! Otóż jestem zaproszona na ślub i wesele, które odbędzie się w sierpniu. Jestem jednym z najważniejszych gości na uroczystości, więc zależy mi na tym, aby wyglądać bardzo dobrze. Problem pojawił się przy dodatkach do sukienki. Sukienka jest w kolorze malinowego różu, w pasie jest biały cienki paseczek z kokardką. Do sukienki wybrane mam buty czarne Melissy z kokardką. Są urocze i delikatne, ale pojawia mi się problem z biżuterią i...kolorem paznokci! Nie lubię frencha, ale wydaje mi się, że jestem zmuszona. Bardzo proszę o pomoc. Zdjęcia przedstawiają kolor sukienki i wzór na materiale. Jedynie dekolt się różni, gdyż ja mam w tzw. serek. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=412752915455697&;set=pb.117882891609369.-2207520000.1372324202.&type=3&src=https%3A%2F%2Ffbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net%2Fhphotos-ak-frc1%2F185095_412752915455697_207963464_n.jpg&size=640%2C960

Gość gość
buty okropny plastik :(

Gość rimmelka
Kwestia gustu - jestem wierna Melissom od 3 lat, nie wyobrażam sobie chodzić w innych butach, poza tym mam straszliwie wrażliwe i delikatne stopy - to są jedyne buty, które mnie nie obdzierają ani nie uwierają zbytnio. Więc innych butów nie biorę pod uwagę na całonocne szaleństwo. Tym bardziej, że na drugi dzień (niedziela) przede mną trasa do Chorwacji, więc muszę mieć stopy w dobrym stanie.

Gość gość
Buty nie są złe, ale ja bym się zdecydowała na platformie i nie błyszczące. Ta kokardka też jest zbędna, ponieważ masz już jedną przy pasie. Ale jak już je kupiłaś to nie ma sensu, żebyś kupowała drugie. Są ok.. Co do biżuterii, to powinna byc bardzo delikatna, bo przecież masz już ozdobniki (mam na myśli kokardki)

Gość rimmelka
Butów jeszcze nie kupowałam, ale przyznam, że ze względu na wygodę biorę je bardzo na poważnie. Tym bardziej, że ja do tej kreacji miałam zakupione buty z Wojasa, na wysokim i masywnym obcasie (brązowym), na platformie, tylko, że paski są lakierowane, czarne. Jednak buty na dłuższą metę są niewygodne, bo jak wcześniej wspominałam, mam bardzo wrażliwą skórę na stopach (japonki i inne klapki są w stanie mnie obedrzeć), a te buty drastycznie traktują moją stopę mimo, iż parę razy miałam je na sobie (na dość spory czas). Co do biżuterii - nie noszę zupełnie kolczyków, więc one odpadają, wisior czy naszyjnik... też raczej odpada. Chyba zostaje bransoleta, bo tak jak wspominała osoba nade mną, mam już ozdobny paseczek. Dziękuję za odpowiedź :)

Gość rimmelka
Bransoletka tego typu jest super, bo jest delikatna, stonowana. Ja na co dzień nie rozstaje się z bransoletką modułową, z beadsami, mam je różowe, niebieskie, czerwone, srebrne. Myślę, czy po prostu przy niej nie zostać :) Pasek i ta jedna bransoleta :) Pozostaje tylko dylemat paznokci.

Gość gość
jak dla mnie, buty na platformie są mega wygodne:) no ale to już zależy od ciebie co ubierzesz. Mogę ci jeszcze doradzić, żebyś kupiła jakiś krem, balsam, maść do stóp w aptece przeciw otarciom. Ja mam taki puder (jest biały - tylko do całych butów, bo stopy są po nim całe białe) i musze przyznać że jest super na różne otarcia. Popytaj w aptekach, tam kobiety będą wiedziały jaka maść jest dobra na twoje stopy. A co do paznokci, rzeczywiście najlepszy byłby french (jak to nazwałaś). Choć równie mogłabyś pomalować paznokcie w kolorze, jakim masz sukienkę, albo zwykłym, bezbarwnym