Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

28 partnerow seksualnych - 25 lat

Polecane posty

Gość gość

tak, taki mam przebieg i jestem z niego dumna! zadne prowo, klamstwo itp. czekam na hejty, moje drogie szare, brzydkie myszki :))

Gość JudytaS
Ja pierdziele... to straszne i co powiesz swojemy chłopakowi jak się już zakochasz tak na maxa? Myślisz że będzie zadowolony z takiej dziewczyny z taki przebiegiem? Zresztą twoje życie twoja sprawa ale nie masz się czym chwalic

Gość kvvm
I tak wiem, że to prowo :D

Gość Monique121312
ja miałam 12 ,a mam tyle samo lat co Ty .... w sumie to Twoja sprawa ilu miałaś , znam dziewczyny co w naszym wieku miały ok 50 nawet , nikomu nic do tego

Gość sfrustrowana 35
Proponuję szereg badań pod kontem chórob przenoszonych drogą płciową

Gość gość
no jak kurwisko

Gość gość
tylko 28 ???? co tak mało ???? nie stać cię na więcej ?? a w ogóle to żalisz się czy chwalisz

Gość gość
Pewnie masz niezłe mikro zoo w c***e, więc faktycznie masz się czym chwalić :D :D

Gość gość
a z czego tu byc dumną? Przecież ewidentnie masz jakieś braki emocjonale... Mnie Ciebie szkoda.

Gość o matko z corka ze str szwagra
mam taka kuzynke, az wstyd- wszyscy sie z niej smieja, a faceci traktuja ja jak pojemnik na sperme, a co o niej mowia serio az sie nie chce powtarzac- brzydze sie tym jak mozna sie tak nie szanowac-wiem tylko ze zaden mezczyzna nie wezmie takiej na chate w innym celu niz tylko r****nie! zal.pl

Gość gość
o, zgodzę sie z tymi brakami emocjonalnymi. Szczególnie, ze autorka w ten sposób mierzy swoją atrakcyjnosc- bo każda, kto ma mniej partnerów seksualnych to brzydka, szara myszka. Szkoda mi autorki.