Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brunet22

Ale miałem dziś....

Polecane posty

Witam ! Sytuację. Mama dobrego kolegi poprosiła mnie o pomoc przy wynoszeniu starych mebli gdyż jej syn wyjechal na wakacje, byłem ja i jej sąsiad, od samego rana no troszkę nam zeszło.. Znamy sie od 6 lat wiele razy ich odwiedzialem mozna powiedziec ze czuję sie u nich jak w drugim domu.. Ale do sedna ok 10 bylo po pracy, Natalia zaporsiła mnie na herbate i maly poczestunek , jest 3 lata po rozwodzie , ale figury to moze nie jedna 20-stka jej pozazdrościc, Piękna kobieta ! . Posiedzielismy pogadalismy mowie ze sie zbieram a ona mowi .. "Wiesz mam mała sprawe do Ciebie, Jak widzisz jestem po rozwodzie 3 lata, brakuje mi pieszczot , fantazjuje o mlodym chlopaku ktory zrobi mi dobrze jezyczkiem..." Wcięło mnie , raz ze to mama mojego przyjaciela , a dwa zawsze marzyłem o dojrzałej kobiecie... Odpowiedzialem ze nie mozemy a Twoj syn? Ona mowi ze sie nie dowie ... Wstałem powiedzialem "Nie mogę tego zrobic .." i Wyszedłem a ona z tekstem "Moze innym razem"... Sam nie wiem czy dobrze zrobilem , jestem teraz taki nakręcony , zdziwilem sie ze taka kobieta ma ochote na mlodego chlopaka.. Czy sa jakies panie które tez fantazjuja o mlodszych ? Nie wiem czy to nie byl zart z jej strony hmmm...

kolego to wiadome że sż takie kobiety,zresztą kobieta jak wino choć niektóre panie nie lubią takich porównań,bez urazy

Oj różnie było :D raz 3 raz 4 he ;) prosze o wyrozumiałość ;) jestem jeszcze w stanie podniesionego ciśnienia

Gość gość
emocjonujące :D jak pięknie się zachowałeś , tak uczciwie i po męsku

Nie spodziewałem sie że taka akcja może się wyklarować z głupiej pomocy ... Trochę żałuje , fantazja o pieknej dojrzalej kobiecie i jeszcze realizacja coś pieknego. Ale potem jak spojrzeć koledze w oczy ...

Dobra, powiedzmy, że wierzymy, że to prawda a nie twoja wybujala fantazja :P

Zastanawiam sie jak to bedzie teraz jak kolega mnie zaprosi do siebie i spotkam jego śliczną mamusie ehhh ...

Kolega sam sobie jest winien, czemu nie wytargał tych mebli przed wyjazdem? :classic_cool:

S_M hmm to taki szczupak heh. Jedna szafe wyniesie i ręce wysiadają :P Nie nadaje sie do cięższej pracy

Jestem na 99,9% przekonana, że to ściema, ale uznajmy, ze to prawda ;P W takim razie, skoro lojalność wwobec kolegi bierze gore nad instynktem samca znaczy to, ze jesteś gejem ;D

To ze ktos najpierw pomyślał głową nie przyrodzeniem to gej no sorry :D Mocne słowa i ocena..

Gość gość
nei nei ma racje prawdziwy facet najpierw rznie a potem mysli o konsekwencjach szkoda nei nei ze tak daleko mieszkasz bo widze ze myslimy podobnie

Oj brunet, jaja sobie z ciebie robię :P Naprawdę nie chcę mi się wierzyć żeby jjakas kobieta była na tyle głupia jak ta twoja sąsiadka :Dd

Czy głupia.. tez bym tak o niej powiedzial jakbym ja znal miesiac , 6 lat jednak spory kawałek czasu..

Jżb, a ty jesteś młody czy stary? Bo nie wiem czy się nadajesz na toy boya :D

brunet powinienes byl ją zerznąć co teraz ona o nas pomysli przez moment mogles byc naszym ambasadorem wsrod kobiet s******lona okazja zostala tylko i wizerunek faceta cioty koncz pisanie i biegnij ją wydymac a potem opowiedz jak bylo

Brunet, no głupia jak przysłowiowa blondynka :P Mądra 40-llatka zrobiłaby tak, ze małymi kroczkami najpierw wybadallaby czy masz na to ochotę potem stworzyła kilka "przyppadkowych" ssytuacji żeby cię podkręcić a na koniecustawiła sytuacje tak, ze to ty byś jej seks zaproponował i nie musiałaby się narażać na odmowę i niezreczna sytuacje :P Przecież to takie proste- zakręcić faceta, który ma na to ochotę ! :D A jjaak nie ma ochoty, to się nie rusza, lasnie ddłatego, żeby potem głupiej sytuacji nie było. Dlatego po raz kolejjny - uważam, ze to ściema, bo ta pani się zachowuje nienormalnie :P

Gość gość
Ale widzisz ze napisalem ze znamy sie juz od 6 lat.. Mamy dobry kontakt wiele razy moglem z nia porozmawiac o wszystkim czulem sie jak z dobra kolezanka... Moze poprstu poczułą chęć bez owijania w bawelne..

Właśnie dłattego, ze znacie się od 6 lat nie doprowadzałaby do tak niezręcznej dla siebie sytuacji :P nadal ci nie wierze :P

No! Słuchaj Jżb! To nie po dzentelmensku odmawiać kobiecie w potrzebie!

nei_nei to nie chodzi o to czy mu wierzysz tutaj chodzi o wskazanie kierunku w dzialaniu kiedy komus sie cos takiego przytrafi mi sie czesto przytrafialy takie sytuacje gdy mialem 22 lata dzieki temu ze juz wtedy potrafilem dawac sobie bardzo dobre rady jestem teraz kim jestem

Gość gość
Nie ufasz niezajomym to dobrze ;) ale to ze ja kogos znam 6 lat dobra jezeli to bylaby dziewczyna w zblizonym wieku do mojego okej.. a Tu mega szok mozna powiedziec...