Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moonlightshadows24

Chłopak wyśmiał to, że jestem dziewicą, więc pożegnałam i powiedziałam

Polecane posty

Gość Moonlightshadows24

"do widzenia". Miałam go za fajnego faceta, ale wyszło, jaki jest naprawdę.

Gość gość
nie zrozumial....za glupi jest :-D

Gość Moonlightshadows24
Słusznie, aczkolwiek czuję się bardzo rozczarowana. Czy w wieku 24 lat nie ma prawa być dziewicą?

Gość gość
ehh..ja mam 22 lata i się ze mnie śmieją...

Gość elena gilbert
a ja mam 14 w sumie rocznikowo 15 i już nie jestem heh ;p

Gość Nine  cat,  nine  wave
Heh, ja mam 25 lat i też się nigdy nie bzykałam. Żałośni są ludzie, którzy się śmieją z dziewic. Może po prostu nie chce się iść do łóżka z pierwszym lepszym?

Gość gość
No i dobrze zrobiłaś. Gdyby był dojrzały i Cię kochał to by się tak nie zachował. On na Ciebie nie zasługuje.

oczywiscie ze masz prawo byc dziewica zapomnij o przeszlosci zycie to pociag namietnosci :) ja to akceptuje jesli chcesz to napisz do mnie :)

pozdrawiam Cie serdecznie pamietaj tylko że ludzie powinni sie nawzajem szanowac i kochac ktos kto wysmiewa Ciebie za to jaka jestes widocznie nie widzi przyszlosci z toba

Gość gość
Wiem co czujesz mnie dziewczyna wyśmiała, że jestem prawiczkiem. Poczułem się jak ostatnie najgorsze ścierwo po tym jak dodatkowo powiedziała, że ja dla niej którymś z kolei partnerem. Tak bardzo chciałem by to właśnie ona była moją pierwszą. Chyba nigdy nie odnajdę kobiety, która mnie zaakceptuje :(

jesli 2 osobie cos nie pasuje to jej problem :D nie warto byc uprzedzonym

Gość gość
reiner jesteś żydem?

Gość Moonlightshadows24
No właśnie, nie wiem skąd to przekonanie, że w moim wieku trzeba mieć już za sobą doświadczenia seksualne? Może nie spotkałam do tej pory nikogo, kogo bym na tyle kochała, kto w pełni by mnie rozumiał... Myślałam, że on będzie tym pierwszym, wydawał się poważnym i myślącym facetem, ale niestety okazało się, że i on myśli tylko penisem. Zwątpi łam w facetów :(

Gość gość
napisz na gg:46081922

szczerze nie wiem czy jestem żydem :) wiele facetów chce byc 1 facetem swojej kobiety po prostu trafiłaś na nie odpowiedniego i tyle

wiesz Moonlightshadows24 wydaje mi sie ze cie rozumiem chodź mało cie znam to co piszesz świadczy o tym że pasujesz do opisu kobiety której poszukuje :) jesli chcialabys mnie poznac bo ja Ciebie tak i to z przyjemnością po mojej stronie

Gość gość
a jesteś obrzezany?

teraz bedzie ci pisal caly zestaw gosci ktory to rozumie i podzieli sie z toba twoim smutkiem... :D hehehe zabawne... :P :)

nie wiem czy przy chrzcie się obrzeza :D zapytam proboszcza miejscowej parafii :D w której mnie chrzcili dobra ?

Gość gość
chyba wiesz jak wygląda twój wacek

Nie chce się dzielić twoim smutkiem :) tylko chcialbym z toba porozmawiac poznac Cie mysle ze naprawde warto :) jesli tez chcialbys chociaz popisac to napisz :) nie moge wykluczyc niczego 2 polówke mozna znaleźć wszedzie

hehehe nie no bez jaj... :D klasyfikujesz 2 polowke po tym ze nigdy sie nie bzykala... :D:P dobre sobie... skad inad kazdy robi co chce i mi jak ostatnio kolezanka zrobila wyklad dlaczego z nikim nie spala to az mi w piety poszlo... :P :)

gość nie będę odpowiadał na twoje ordynarne pytania :D prostaku

Gość dfwwasd
dziewictwo w tym wieku nie jest normalne, przyznasz? bądź sobie jaka chcesz, ale nie każ wszystkim akceptować Twoich dziwactw czy braku popędu? nie wiem, jak to nazwać, pewnie śmiech był jego reakcją obronną na to co Cię spotkało.

Gość gość
Nine cat, nine wave Heh, ja mam 25 lat i też się nigdy nie bzykałam. Żałośni są ludzie, którzy się śmieją z dziewic. Może po prostu nie chce się iść do łóżka z pierwszym lepszym? xxx Szkoda, że prawiczków tak nie bronicie a wręcz jeszcze bardziej ich atakujecie!

Gość dfwwasd
Z PIERWSZYM LEPSZYM? z pierwszym lepszym to idzie 15 latka, nie dojrzała kobieta:O nie usprawiedliwiaj się.

Gość nine cat, nine life
Czy to takie istotne? Te Wasze cnoty?

no dobra to moze nie miala okazji. moze byla niesmiala moze nie umiala zagadac... wy kobiety jestescie dziwne a mam kilka naprawde ladnych kolezanek na ktore patrzac tak zupelnie obiektywnie to tez nie wiadomo czemu one same. seksowne szprychy a jednak... :o

Gość matiii25
znowu błoniaste tłumaczą się jakie to one są super, że sie szanują, a prawda jest taka że mało kto je chce :D