Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta_upad

Mój mężczyzna bardzo lubi być w centrum uwagi

Polecane posty

Gość kobieta_upad

Poświęcam mu sporo uwagi, ciagle jest na tapecie, a dla niego to wciąż mało. Chce mieć czesty kontakt, focha się kiedy nie odpisuje na smsy. Mam też swoich problemó.w bez liku. Jak postępować ?

Gość Beti..
Nie daj sie. Ja sie dałam i teraz planuje rozwod...

Gość kobieta_upad
tzn? Możesz to rozwinąć?

Gość sorayaaa
im więcej będziesz mu poświęcać uwagi i ulegać tym bardziej będzie wymagający i fochający olej jego zachowanie postaw jasne zasady nie ma się co cackać

Gość Beti..
Facety najpierw chce byc centrum twojego swiata, zajmowac twoj czas. Najpierw narzeka na malo smsow... Potem odłacza cie od przyjaciol... Potem od rodziny... Mało bez konca... A potem jak zobaczy ze rozmawiasz z kolega weprze ci zdrade... Zostaniesz sama w toksycznej relacji. Uwazaj. Unikaj chorych sytuacji.Okresl jasno granice. Znajdz sobie mezczyzne z dobrym sercem.

Gość kobieta_upad
bardzo mu sie to nie podoba jak nie odpisuje na jego smsy i mowi, ze staje sie oschla, ze nie trzymam go juz za reke. Że chce mokrych buziaków.

Gość kobieta_upad
Nie mam ciagle czasu by mu poswiecac uwage, kocham go i nie wiem co robic

Gość Beti..
Zadaj sobie sama pytanie. Czy czesto odpisujesz? Czy czesto sie z nim widujesz? Czy ma pretensje ze spotykasz sie z przyjaciolmi zamiast spedzac czas z nim? Czy w jakikolwiek sposob cie sprawdza, oglada komorke czyta sms? I ostatnie pytanie najwazniejsze czy to naprawde ten jedyny? Jesli choc na 3 pytania odpowiedzialas tak to okresl jasne granice do przystowania sie jego, jesli tego nie zrobi lub jesli na wszystkie pytania odpowiedz brzmi tak to uciekaj i skoncz z tym zanim bedzie za pozno...