Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Okno za Oknem

Dziwne te dziewczyny

Polecane posty

Gość Okno za Oknem

Mam 22l, mam duzo pasji, nie jestem brzydki, powodzi mi sie materialnie, mysle powaznie; chcialbym miec rodzine a nie bujac sie ciagle i co? nikogo normalnego nie moge poznac. Jestem zaradny, mam wlasny samochod, zarabiam bardzo dobrze(pracuje na 1/6 etatu) ale na godzine mam bardzo duzo i praktycznie nie robiac nic mam 1200-1500 pln miesiecznie (warto dodac ze studiuje jeszcze). Tata prowadzi wlasna dzialalnosc i zyjemy na wysokim poziomie. Niestedy wiekszosc wspolczesnych dziewczyn lubi wariactwa typu przelotny seks, imprezy, dyskoteki i ogolne picie do upadlego. Ja chcialbym cos juz na powazniej i ciagle lipa. 22 lata i same uczuciowe niepowodzenia:(

Gość gość
Musisz jeszcze trochę poczekać aż trafisz na właściwą.

Gość Okno za Oknem
W sumie to nawet nie mam gdzie:) Nie chdoze po dyskotekach ani klubach to co mi zostaje:)

Gość gość
Jeszcze bardzo młody jesteś, ale skoro tak bardzo chcesz poznać jakąś dziewczynę to zaloguj się na Sympatia.pl

Gość gość
startuj do starszych, albo omijaj laski z klubów szerokim łukiem sam wybierasz dyskotekowe panny bo rzucają się w oczy a potem zdziwienie że to pustaki

Gość czyli cfanjaczek
nic nie robiąc na 1/6 etatu wyciągasz 1500 to chyba jesteś cudotwórca. Jesteś wróż czy homeopata?

Gość Okno za Oknem
Robie drobne projekty w formie taty O sympatii slyszalem wiele zlego

Gość Okno za Oknem
nie formie a firmie mialo byc. Nie chce wnikac co dokladnie bo jeszcze okarze sie, ze ktos mnie zna czy cos. Poprostu pokazuje, ze mimo tego ze studiuje i mam mnostwo zajec to potrafie byc zaradny.

Gość gość
No tak sympatia jest jaka jest, też tam poznałem kiedyś dziewczynę, ale obecnie odeszła w siną dal....

Gość gość
Jakie masz hobby? Studiujesz jakiś "męski" kierunek?

Gość gość
co to znaczy "męski" kierunek? Jest coś co mężczyzna nie może studiować???

Gość gość
Myśl! Chodziło mi o taki kierunek na którym studiuje mało dziewczyn. W domyśle miałoby to utrudniać zapoznanie kogoś ciekawego. Ale mniejsza:-/