Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zbyt krótki okres...

Polecane posty

Gość gość

Dostałam okres w poniedziałek a powinien sie skonczyc w piatek + małe brudzenia czyli w sobote powinno juz nie byc po nim sladu a tutaj okres skonczył sie juz wczoraj wieczorem ... dodam ze humory miałam nie do zniesienia jak nigdy ... co jest grane ?

Gość gość
czasem tak się zdarza, raz możesz mieć krótki okres, a raz bardzo długi :) to zależy od wielu czynników. może za dużo się stresowałaś w tym miesiącu? może jakieś używki, choroby?

Gość gość
Nie... raczej nic z tych rzeczy... Zawsze miałam normalny i taki sam okres a ten jest inny...

Gość gość
a moze w ciazy jestes??ja tak mialam krotki okres myslalam ze to nic zlego a potem ciaza

Gość gość
Okresu przy ciazy to ja wogole nie mialam.A ja krotka @ mam przy policystycznych jajnikach.. Wiec jak widac kazdy inaczej...

Gość gość
mozliwe... bo przy poprzednim okresie w ostatnie dwa dni kochałam sie z partnerem z finałem w srodku

Gość gość
idź sie przebadaj , ja miałam 2 dni skąpego okresu , zrobiłam badania hormonalne i prolaktyne mam bardzo wysoką , zrobił mi sie torbiel na piersi , biore bromegon już pół roku i powoli cykle się regulują