Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uwielbiam lumpexy!

Polecane posty

Gość gość

sa tam ciuchy wysokiej jakosci, tanie i nie "typowo modowe". Nie lubie tych slynnych sieciowek, w sumie nic tam nie ma fajnego. Ubrania sa duzo lepszej jakosci. Jest wiele ubran identycznych jak w sieciowkach, ale po duzo nizszej cenie.

Gość karina...
Ja też:). Chodzę co piatek. Kiedyś kupiłam kurtkę na zimę w bardzo dobrej sieciówce i później widziałam na uczelni 10 dziewczyn w identycznej :/ . Dlatego wolę ciucholandy ,bo nikt wtedy nie ma takich ubrań jak ja:)

Gość pipsy
Ja też lubię i chyba jestem już od nich uzależniona zawsze coś fajnego za małą kasę kupię :)

Gość edsf
ale w tych wieelkich lumpexach można się zmęczyć...

Gość gość
mysle jednak ze warto sie zmeczyc

Gość lolobrygidaDA
a ja dzisiaj odwiedziłam,mam super białą bluzkę playboya,drugą czarną cudna oraz sukienkę różową w kwiatuszki ,wszystko razem 45 zł :D TK SIĘ ROBI WSPANIAŁE TANIE ZAKUPY :) :p

Gość zdesperowanaFbiczka
u mnie wszystkie fajne lupeksy pozamykane i teraz nie wiem gdzie szukać:( a kiedyś sie łaziło od czasu do czasu, jak bym byla normalna to na pewno raz na tydzień bym tam zaglądała albo

Gość gość
u mnie jest lumpex w ktorym kupuje rzeczy na wage- jedna bluzka kosztuje okolo 2 zl, sukienka okolo 5zl:)) poza tym sa tam swietne rzeczy

Gość gość
lolo jakbyś byłą szczupła to byś za 60 zł w sieciówkach na wyprzedaży kupiła też 3 rzeczy , ale jak spasiona zostają lumpy

Gość gość
ja dzisiaj upolowałam mega rzeczy! spodnie jeansowe rurki 10 zł kurteczka 15 zł koszulka 5 zł sukienka 10 zł ( identyczną tylko,że w innym kolorze kupiłam w H&M jakieś 3 miesiące temu za 80 zł) :)