Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bzypraskiejwiosny

Kocham literaturę i nie wyobrażam sobie życia z facetem, który nie

Polecane posty

Gość Bzypraskiejwiosny

czyta żadnych książek.

Gość żegnaj
słusznie. to nie sa wygórowane oczekiwania. ;)

Gość gość
a erotyki też się w to wliczają?

Gość Bzypraskiejwiosny
Nie. Żadne tanie romansidła, głupiutkie książeczki o wampirach dla nastolatek. Mówimy o prawdziwej literaturze, zwłaszcza klasyce spod znaku Kafki, Hrabala, Kundery, Marqueza, Dostojewskiego, Orwella.

Gość gość
trąci trochę tanim populizmem :) , pomijając "Proces" Kafki , ile jego książek przeczytałaś ? ( de facto :) ) . Marquez - klasyk ? . Bez przesady :)

Gość Denf
Pretensjonalna jesteś.

Gość Denf
Pretensjonalna jesteś.

Gość a ja też
ja też uwielbiam książki i chciałabym żeby mój facet o ile takowy będzie czytał ale chodzi o książki różne .. jest wiele ciekawych pięknych książek ...... Nie mam konkretnych wymagań że ma czytać danego autora .. nie ... Bo nie każdy musi lubić czytać to co ja lubię .. a ja nie musze czytać tego co ktoś czyta .... Nie czytamy na pokaz .... Czytamy dla siebie .... Dużo bardzo dużo czytam różnych książek autobiograficzne, pamiętniki , psychologiczne , dramaty , różne .... Też nie czytam romansów bo nie lubię szkoda czasu na to .. ale jak ktoś czyta to co mi do tego .... Twierdzę że jest deficyt pod względem czytających mężczyzn .......;/ niestety o książkach mało z kim mogę porozmawiać .. z kobietami koleżankami częściej .....bo bardzo dużo kobiet czyta a mężczyżni niestety nie

Gość żegnaj
@a ja też nie widać niestety tego oczytania w twoim doborze słów w wyrażaniu się o lekturze. :)