Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Equilibrium

JAK poderwac osiemnastoletnia sasiadke DORADZCIE

Polecane posty

Gość Equilibrium

jak w temacie ona ma 18 lat ja 23 jest pieeeeeeekna blondynka mieszka obok niestety ma chlopaka w swoeim wieku i ekipe znajomych... doradzcie cos jak sie do niej dostac przyznam ze nie mam pojecia sam jak to zrobic kompletnie

Gość gość
a chcesz na dłużej czy tylko seks?

Gość Czy tak to widzisz autorze?
Nie ruszaj zajętych! Co to, wolnych nie ma? Nie właź między wódkę a zakąskę.

Gość gość
powiedz, że w wolnej chwili będziesz ssaj jej pieroga. ja tak robię i często się udaje. baby są tępe i idą na to.

Gość gość
udaje, a wieczorami wyobraźnia pracuje. Każda dziewczyna myśli o tych sprawach więcej niż facet. Taka prawda. Tylko udają takie święte.

Gość crazyim
Flirtuj z nią, nie wiem jakieś czułe gesty, mnie mój facet tak hehe złapał mam 18 lat on 31

no ale nawet jesli udaje i dba o opinie to lipa tak sie sklada ze jest barzdo atrakcyjna i ma adoratorow wiec i pewnie tego pilnuje

nie mam za bardzo pola do flirtowania jestesmy niestety na zasadzie sasiadow czyli znajomych z widzenia niby costam moge zagadac ale tylko gdy ona gdzies idzie i zawsze w pospiechu amy tez inne ekipy znajomych

Gość gość
No chłopie, jak nie zaczniesz utrzymywać z nią kontaktów, nie wejdziesz w jej środowisko to niestety nic nie wskurasz. Musisz stać się uczestnikiem jej życia, wtedy dopiero masz szansę na udany podryw :)

Gość gość
wysoka, szczupła jasna blondynka?

Gość crazyim
Do equilibrium - my też byliśmy najpierw tylko znajomymi, spotykałam go na ulicy itdl. ale te spotkania mimo że krótkie a jednak czułam się z nim jak w niebie, raz był taki męski i poważny a czasem śmieliśmy się jak dzieci hehe....zaskakiwał mnie, nie mogłam się doczekać kolejnego spotkania z nim a on myślał że to on mnie zdobył

Gość gość
długie, zawsze rozpuszczone włosy, zielone oczy?

Ona i tak nie zechce padalca radzacego sie na kafe daj dziewczynie spokoj i nie marnuj jej zycia na ciebie mendo

Gość crazyim
Postaraj się ją najpierw zainteresować sobą nie wiem coś w stylu - hej co tam - na ulicy jakiś flircik, nie wiem na jakim etapie znajomości jesteście, mój zaczepiał mnie na ulicy ale nie nachalnie, dałam się uwieść hehe bo sama byłam nim zainteresowana i chciałam tego, nie chciałam aby ta znajomość się zakończyła a liczyłam na coś więcej i specjalnie czasem przechodziłam w te miejsca gdzie mogę go spotkać, a on myślał że to niby przypadkiem mnie spotyka i że to on mnie zdobył eh....

no to ty sama sie mu wystawilas... ja ja zaintersowalem ale to raczej byly krotkie szybkie rozmowy na ulicy i fb stad ma wgl o mnie pozytywne zdanie wita sie czasem daje zagadac a codo pytan o nia nie jest zielonoka tylko niebieskooka

Gość gość
Musisz być przede wszystkim miły, nie puszczać żadnych chamskich tekstu. Napewno jeśli jesteś zabawny to dobra cechą, która zapunktuje u dziewczyny.

Gość gość
Pisałes że ma chłopaka w swoim wieku, to może przekonać ją, że chłopak w tym wieku jest jeszcze niedojrzały. Ja sama mam starszego chłopaka chyba miałam 18lat on miał 24 i naprawdę jest nam bardzo dobrze. A chłopak 18letni to taki dzieciak.

chetnie bym to zrobil ale niewiem jak... doradzcie jak zaczac zebym mial pole do dzialania tak krok po kroku

Gość gość
"doradzcie jak zaczac zebym mial pole do dzialania tak krok po kroku" wiesz co smieszny jestes :D

Gość gość
Spadaj w końcu żałośniku!