Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maia25

zdrada meza z dziwkami

Polecane posty

Gość maia25

maz pracuje za granica,przyznal mi sie ze w ubieglym roku zdradzal mnie z dziwkami.najgorsze to jest to ze podal mi dwie wersje wydarzen jedna sypial wiele razy bez placenia na zasadzie zeby zrobic im dobrze wypic rozluznic sie.potem kiedy go docisnelam przyznal sie wymyslil to zebym go znienawidzila i byl tak naprwde trzy razy gdzie piewszy raz wogole nie wyszlo bo byl zbyt zdenerwowany noi te dwa razy odbyly sie,normalnie im placil po 40euro.najgorsze to jest to ze on,pisze ze mam poszukac sobie normalnego faceta bo on jest juz idiota ze bedzie placil mi na dzieci itp.tak jakby sie poddal

Gość gość
zakochal sie w innej i szuka sposobu na uwolnienie sie od ciebie, ale tak, zebys to ty byla odpowiedzialna za rozpad.

Gość maia25
po co mu zalezalo na tym zebym go znienawidzila,mamy dwojkie dzieci 1r,i 4l.i co od tak skladam paiery jak przyjade bo ja sie nienadaje na meza jak i ojca gdzie byl zawsze super ojcem godnym zazdroszczenia,co o tym myslicie?najgorsze jest to ze odbywa sie to przez tel.bo on jest tam a ja tu.nawet nie mial odwagi mi tego powiedziec w oczy tylko przez tel.zaraz jak wyjechal jak on to powiedzial bo sie bal(przepraszam z gory za bledy)

Gość maia25
naprwde tak myslisz?ja naprwde zaczynam miec poczucie winy ze moze to ja robilam cos nie tak

Gość gość
czytaj uwaznie i mysl: zalezy mu na tym, zebys go znienawidzila, bo sie zakochal, pewnie w tej dziwce z 1 opowiadania i jest rozdarty. chcialby, zebys to ty wziela na siebie ciezar decyzji o rozwodzie. takiego masz misia-p**dusia.

Gość gość
twoja wina, ze on wepchnal kutasa miedzy nogi innej? czy ty siebie czytasz? czy masz choc troche poczucia wlasnej wartosci?

Gość maia25
to po co jak nie mial pracy pisal ze grunt mu sie zawali ze jest ciemnej dziurze itp.po co skoro ma inna to po co zali sie mi?

Gość Urodziwy facet
To forum aż huczy od zdrad, k******a, pijaństwa i obłudy, nic tylko ten się nie odzywa, ta zdradziła, urwane kontakty, sex z sąsiadami, prawictwo itd., itp.......jednym słowem nasz kraj jest pełen dziadostwa....................

Gość gość
ty mi tu dziwek nie obrażaj!!! To dobre kobiety Dla niejednego mężczyzny są pierwszymi partnerkami.

Gość gość
im dalej na wschod tym gorzej.... !!!!! :-D

Gość gość
Urodziwy facet To forum aż huczy od zdrad, k******a, pijaństwa i obłudy, nic tylko ten się nie odzywa, ta zdradziła, urwane kontakty, sex z sąsiadami, prawictwo itd., itp.......jednym słowem nasz kraj jest pełen dziadostwa.................... gggggggggg Tylko co ty masz do tego, że ktoś nie uprawiał seksu?! Ja pierdziele wy w jakiejś sekcie jesteście przeciwko prawiczkom czy jak?

Gość gość
a po to, ze ty jestes stara, znana zona- przyjaciolka, ktorej mozna sie wyzalic. tej nowej tak glupio troche zwalac na glowe problemy, jeszcze by uciekla w sina dal. i tak znosi pewne niedogodnosci- stan cywilny. nie daj robic z siebie idiotki, bo brzmisz rozsadnie. zloz pozew o rozwod z jego winy i wydeb solidne alimenty na dzieci i siebie.

Gość maia25
wlasnie nie mam juz poczucia wlasnej wartosci wcale,nawet jak pytalam sie dlaczego to zrobiles bo mi dopierdalas ze jestem kiepski w lozku,i teraz rodzi sie we mnie poczucie winy

Gość gość
skoro był kiepski, słusznie mu o tym powiedziałaś. jak niby inaczej miał się dowiedzieć, że cię nie zaspokaja? gdyby sytuacja była odwrotna, tzn. to kobieta byłaby kłodą, facet nawet 5 min by sie nie zastanawial nad zdrada. przejrzyj na oczy.

Gość maia25
dodam ze to on,zawsze byl ta osoba ktora ubiegala o moje wzgledy szalal za mna a ja miej,i moze po prostu on chce byc przezemnie dowartosciowany?zebym to ja o niego wkoncu zawalczyla a nie on o mnie bo tak zawsze bylo?

Gość maia25
to co on nie ptrafi mi sie przyzanc ze ma inna?po cholera\e chce zebym to ja skladala te papiery co mu szkodzi powiedziec o tym?kretyn niech to on zrobi bo ja jestem oddac wlasne zycie zeby te dzieci byly szczesliwe?

Gość gość
on nie chce wyjsc na drania, ktory porzuca rodzine, wiec liczy, ze to ty sie w******z i wywalisz go na pysk, takze sadownie. na twoim miejscu zrobilabym to, bo im dluzej bedziesz zyc w takim ukladzie, tym wieksze rany psychiczne otrzymasz

Gość gość
aha, cos jeszcze: nie ludz sie, ze dzieci beda szczesliwe z tatusiem kurwiarzem i obrazona na niego mamusia. to hipokryzja do potegi n. dzieciom lepiej bedzie z dwojgiem normalnych rodzicow osobno.

Gość gość
"moze po prostu on chce byc przezemnie dowartosciowany?zebym to ja o niego wkoncu zawalczyla a nie on o mnie bo tak zawsze bylo?"- takie myslenie, nie dosc, ze bledne, to doprowadzi cie do psychicznej rozsypki. walczyc o kogos kto ma juz inna/rznie inne i przyznaje sie do tego wprost zakrawa na chorobe psychiczna

Gość maia25
on.jest uczuciowym facetem trzeba umiec do niego dotrzec on plakal jka mi to mowil,w dziwce napewno sie nie zakochal,chyb ze w innej kobiecie,tymbardziej denerwuje sie bo mi napisal ze on musi wszystko przemysle i czekam na tel.czwarty dzien.

Gość maia25
pewnie masz racje chcialbym zeby chociarz tel.odebral zeby cos ustalic bo milczeniem nic nie wiem co i jak bedzie

Gość gość
a Ty jestes w stanie wybaczyc mu liczne zdrady z dziwkami??

Gość gość
jak facet jest typem samca alfa to mu wybaczy! Kobiety takim facetom wszystko wybaczają!

Gość gość
ja bym nigdy nie wybaczyla, tylko slabe jednostki psychicznie wybaczaja zdrade..

Gość gość
do autorki, skoro mlody ojciec tak sie zachowuje to musi byc twoja wina. Musisz stasznie marudzic i truc mu doope do tego stopnia , z ekoles uciekl za granice bo ma dosc wlasnej rodziny. meczysz go do tego stopnia, ze jakby mogl to uciekl by nawet na koniec swiata....dlatego nigdy sie nie ozenie bo szkoda mojego pieknego zycia na takie laski.:/

Gość gość
Oczywiście wszystko wina żony, ze ma meża kurwiarza :O do tego bez charakteru który leci do żony opowiedziec jej o swoich wyczynach. Trzeba byc pozbawionym empatii, żeby swojemu małzonkowi opowiadać o wypadach do burdelu. Nie daj sobie wmowić, że to Twoja wina, trafiłaś na idiote. Jedynym rozwiązaniem to rozwód z orzeczeniem winy. Trzymaj się.

Gość gość
to, że ona wybrała kurwiarza to jej decyzja

Gość gość
uciekl za granice bo musial nie mielismy po prostu na chleb?to malo jak mozna zyc za 1000zł.z dwojka dzieci i kredytem gdzie miesieczna rata wynosi 500zł.tu juz nie chodzi o wybaczenie a o prawde to mi sie chyba nalezy,bo ja bylam i jestem mu wierna i zawsze mowilam prawde .wiele razy sie pytalam go co mam w sobie zmienic?odp.byla taka nie wyzywac,byc cieplejsza a tak jestes idealna i zmienilam sie to co ja mialam robic?

Gość Jaśnie Pan Paweł
Tanie dziwki, myślałem, że takie to tylko w Polszcze, Kluczowa jest jedna sprawa - gdzie on skończył? Bo jeśli się spuścił takiej dziwce do japy, a Ty mu nie pozwalasz, to pewnie, że uznał, że nie ma po co z Tobą być. Dlatego pamiętajcie dziewczyny - połykać, połykać i jeszcze raz połykać!

Gość gość
chyba musisz się rozwieść, skoro twój mąz lubi chodzic na kurvy :O