Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość batalionn

Przepiekna sasiadka tylko co z moja kobieta

Polecane posty

Gość batalionn

Z Elką spotykałem się mniej niż rok. Pare miesięcy temu jej współlokatorka wywaliła ją z mieszkania więc zaproponowałem tymczasowo przyjść do mnie. Dopiero wtedy wyszły na jaw różne wady i zachowania. Za bardzo zaczęła rządzić, chciała mi tu meblować po swojemu, snuć plany na przyszłość i przedstawiać mnie rodzinie. Speszyła mnie jej nachalność. Do tego jest obrzydliwie zazdrosna. Robi mi awanture o ekspedientke w sklepie bo się uśmiechnęła, czepia się o aktorki w filmie bo jej zdaniem oglądam coś tylko po to żeby patrzeć pannom na cycki. Mam jej serdecznie dość. W tym czasie poznałem sąsiadke z bloku obok - wyjątkowo piękna, taka kobieca, ma przepiękną buźkę i boskie ciało - jeszcze nigdy w moim życiu nikt mi się tak nie podobał. Jest tajemnicza, ma błysk w oku i to coś po prostu. Nie kolegujemy się, jedynie 'cześć' i pare razy sąsiedzka pogawędka na parkingu. Zauroczyłem się. Już dawno bym wystartował o jej względy jednak nie wiem co z Elką. Ona o niczym nie wie, chyba by mnie pokroiła na kawałki i piękność z sąsiedniego bloku również. Nie chce jej ot tak wywalać za drzwi pod most, nie chcę być chamem, jak mam to załatwić, żeby wyjść na swoje?

Gość batalionn
chyba źle wrzuciłem temat tak więc proszę administratora o przeniesienie.

Gość Adolfinaaaaaa
zastanawia mnie co czujesz do swojej obecnej dziewczyny? spotykałeś się z nią właściwie po co? nie czułeś do niej nic? bo w zasadzie piszesz to w taki sposób, jakbyś jej nigdy nie kochał i nie traktował poważnie. Jeżeli tak jest to po co robisz dziewczynie nadzieje? pogadaj z nią poważnie bo to naprawde nie jest fair

Gość batalionn
hej dzięki za odzew. Co do niej czuje to dobre pytanie. Obecnie mnie tylko wkurza swoim zachowaniem. To nie jest miłość no i ja nie jestem z takich co po paru miesiącach znajomości biorą ślub. To ona zabiegała, pisała do mnie, zaproponowała spotkanie. Może to strasznie zabrzmi ale nie wiem czy to nawet nie z nudów wyszło z mojej strony. Nie twierdze, że w ogóle nic do niej nie czułem, nie zauroczyłem chociaż trochę, te randki to był dobrze spędzony czas, dopiero się poznawaliśmy a odkąd u mnie zamieszkała zaczęła krok po kroku obnażać przede mną swój prawdziwy charakteer. Nie robiłem jej żadnych nadziei, nigdy nie ussłyszała ode mnie kocham.

Gość gigi gigi
no to krótko aczkolwiek stanowczo - powiedz, ze wasze drogi się rozchodzą i pomóż jej poszukać mieszkania - ba za chwilę okaże się że jest w ciąży i będziesz się żenił zanim się obejrzysz!

Gość batalionn
Elka napisała mi ze będzie po 19:00. Dużo razy już się kłóciliśmy i mówiłem jej wprost, że jej zachowanie mnie odpycha ona ma na mnie focha od kilku dni a seksu nie uprawialiśmy ostatnio.

Gość gość
Myślisz, że ta twoja idealna sąsiadka nie ma wad? Z niej to dopiero może być niezłe ziółko.

Gość hihahurra!
jesteś zwykły miękki fiut! - Elka zrobi z tobą co będzie chciała - a o sąsiadce możesz sobie tylko pomarzyć

Gość batalionn
no coś ty nie myśle tak ale ta kobietka mnie tak zafascynowała, że mam ochotę poznać każdy szczegół jej osobowości. Miałem przyjemność z nią pare razy rozmawiać i intryguje mnie. Zawsze było odwrotnie to raczej dziewczyny o mnie zabiegały, pierwsze się odzywały wysuwały propozycje itp miałem każdą wręcz podaną na tacy tym razem tak nie jest, baa nawet nie wiem czy jestem w jej typie i może też właśnie dlatego mam świra na jej punkcie. Ale nie ona jest powodem przez który mam dość Elki

Gość Sylwiaaa:)
Bardzo ciekawy temat..:) Przeproś Elę i powiedz co myslisz. Jej zachowanie, fochy, zazdrośc i tak dalej. Rozumiem Cie doskonale mimo, że nie byłam w podobnej sytuacji, ale myślę, że gdybym była zrobiłabym właśnie tak jak piszę. Nie ma co się męczyc. Zrób to jak prawdziwy facet. Nie bądz miękki. Skoro ona Ci filmów nie pozwala oglądac to z nią jest coś nie tak. Ja bym szła za glosem serca, walczyła o swoje i podążała za marzeniami:) Kochany- życie jest tylko jedno. Nie zmarnuj go z kobietą przy, której nie masz motylków:P POWODZENIA!:*

Gość batalionn
dzięki wielkie! My się cały czas kłócimy od jakiegoś czasu to nie jest tak że ja siedzę cicho wręcz przeciwnie ona mnie doprowadza do szału. No ale to w końcu kobieta a nie jakiś tam kumpel więc nie spakuje i nie wywale za drzwi. Tam gdzie mieszkała wcześniej właśnie tak z nią postąpili.

Gość gość
jak obydwie wygladaja?? która jest szczuplejsza,ma dłuzsze nogi itd? bardziej naturalna?

Gość batalionn
takie informacje nic nie wnoszą do tematu kto jak wygląda

Gość gość
Jak piszesz prowokacje to trzymaj sie tych samych faktow. Nigdy z sasiadka nie rozmawiales, a w nastepnym poscie piszesz, ze 2 razy?

Gość gość
Zawsze było odwrotnie to raczej dziewczyny o mnie zabiegały, pierwsze się odzywały wysuwały propozycje itp miałem każdą wręcz podaną na tacy tym razem tak nie jest------------------------------------------- OJEJ !!! aleś ty skromny burak :)

Gość gość
faktem jest ze jestes buc i to wielki buc.. prostak itd .. skad wiesz piesku ze ta pożal sie boże pieknosc nie bedzie gorsza w zachowaniu od ELKI ?

Gość batalionn
nie pisałem, że nigdy z nią nie rozmawiałem bo bym skłamał. Pare razy rozmawialiśmy na parkingu pod blokiem ale chwilkę, nie jakieś długie godzinne rozmowy. A z tymi dziewczynami nie napisałem przecież żeby się przechwalać lub was do czegoś przekonywać bo się nie znamy. Myślałem tylko, że być może dlatego mnie tak zainteresowała. Nie wiem jaka jest przecież ale dlaczego nie spróbować?

Gość batalionn
Noo dobra.Moja dziewczyna jest sredniego wzrostu,szatynka zielone oczy. Sasiadka to atrakcyjna blondynka z duzym biustem :)

Gość gość
takie miał powodzenie a wylądował z Elką, która trzyma go pod kapciem! ha ha ha!

Gość batalionn
Obie mają ciemne włosy, nie musi ktoś odpowiadać za mnie.

Gość gość
ODSTRASZ ELKE TO CIE ZOSATWI;NACIAGAJ BESZZCELNIE NA KASE;.-9:-)) I bedzeisz wolny:-) DWA wyskoki, typu kup ja ci oddoam wdomu,i sie potem skoncuzy zostawi cie...

Gość batalionn
prostak, cham to mi powiedzcie w takim razie jak powininem się według was zachować w takiej sytuacji. Uczuciami człowiek nie potrafi sterować albo są albo ich nie ma. Nie wywaliłem jej przecież za drzwi. Idę bo dzwoni domofonem.

Gość Sylwiaaa:)
Nie sluchaj ich:)

Gość batalionn
tak.tylko sasiadka ma ciemne z natury a moja dziewczyna ma ciemne farbowane,ma jasne brwi wlosy na rekach i na pipie tez wiec jest gorsza

Gość batalionn
tak.tylko sasiadka ma ciemne z natury a moja dziewczyna ma ciemne farbowane,ma jasne brwi wlosy na rekach i na pipie tez wiec jest gorsza

Gość gość
Prymitywny podszyw. Yyyy

Gość batalionn
Siema przyszedłem się wygadać. Już z Elą rozmawiałem oczywiście była awantura na całego rzucała we mnie płytami wyzywała od najgorszych. Nie czuje się ani troche winny bo od samego początku mówiłem, że dla mnie to nic poważnego, od amego początku nasze relacje były płytkie to znaczy nie było nigdy z mojej strony głębszych uczuć ani zapewnień o tym. A to, że zamieszkała u mnie było przysługą bo nie miała dokąd iść a nie jakimś kolejnym etapem naszego związku. W weekend ochłonęła i poprosiła o pare dni, żeby coś znaleźć. A ja tak się zastanawiam czy czasem czegoś nie kombinuje.

Gość gość
ta r***aj i ta

Gość gość
Jak ma honor to sie wyniesie.