Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie rozbiore sie przed mezczyzna, bo mam wiszace, plaskie piersi

Polecane posty

Gość gość

nie sa jedrne, zadne kremy nie dzialaja, by wygladaly estetycznie, wisi mi skora, piersi nie dosc, ze sa malutkie to jeszcze plaskie, nie maja zadnego ksztaltu, musze nosic push up, zeby to jakos wygladalo. wsydze sie i nie podobam sie sobie:( inne kobiety maja takie ladne piersi, a moje sa okropne:( nawet nie przypominaja piersi

Gość adwokat_diabla
przynajmniej oszczedzisz rozczarowania

Gość gość
młoda jesteś ? i masz takie flaczki ? pewnie przesadzasz

Gość gość
Sa operacje. :D ja tak zrobilam i sie juz nie wstydze, wiec ty tez mozesz. Co prawda, mialam powodzenie z tymi moimi plaskimi, ale z czym do ludzi ;)

Gość gość
ja też nosze push up bo mam miseczke B i wtedy wygląda jak C ale są okrąglutkie tak naprawde, a odchudzałaś sie czy co ?

Gość gość
jest na to rada - cwicz skalpel chodakowskiej to Ci ladnie uformuje te "zwisy". Wypelnic mozesz jakims dobrym serum, optycznie powiekszy na 100% Z bielendy, a w przyszlosci mozesz sprobowac z kwasem hialuronowym(nie szkodzi piersiom) koszt okolo tysiaca a efekt jest do roku. Po co zyc z kompleksami jak mozna to zmienic.

Gość gość
to wynik odchudzania i spania na brzuchu, a mam dopiero 26l.::(

Gość gość2
po prostu płaskie zwisające naleśniki zdeformowane od spania na brzuchu takie sa skutki bezmyślności i głupoty ludzkiej

Gość gość
tak jest jak się idiotki odchudzają dietami zamiast cwiczeń

Gość gość
jak dobrze, że śpię na wznak to moje B są jędrne i krągłe mimo, że małe ;)

Gość gość
oprocz piersi sa jeszcze inne wazne czesci cial u kobiet :-D

Gość gość
czy to dyskwalifikuje mnie u mezczyzn? na dodatek mam bardzo brzydka c*pke, wiszace wargi sromowe, wygladaja paskudnie, nikt takich nie ma jak ja:( przez to zawsze bede dziewica do usranej smierci:( nie chce sie upokazac przed facetami i wystawiac na posmiewisko, rozczarowanie, przykre i trudne momenty. Czuje sie przez to troche ulomna kobieta. Zawsze odmawialam mezczyznom i przewaznie relacje sie konczyly bez podawania prawdziwych przyczyn, ale skoro mnie zostawiali to byly to dobre decyzje. Faceci nie kieruja sie uczuciami, lecz jedynie sama checia seksu, co tez takie zachowanie ich pokazuje jednoznacznie. Teraz pewnie bym tego zalowala, gdyby sytuacja sie inaczej potoczyla. Najwidoczniej nie zasluguja na prawde i szczerosc.