Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba gówniarę ubiję.

Polecane posty

Gość No i już się zleciały
Autorko, Kafe to nie jest dobre miejsce na takie żale. Tu są same super nianie i idealne matki :) Szkoda, że tylko na forum, bo jak zajrzeć w życie, to często syf i malaria (nieraz już tu demaskowano forumowe panie idealne).

Ja ci powiem tak. Jestem w wieku corki(mam 18 w tej chwili) i sama tez sie pogubilam troche w zyciu.Przeskok z gimnazjum do liceum jest jak przepasc, nowe otoczenie, swiadomosc porazki itp. Nie wiesz co w niej siedzi.Teraz olewa ale przemysli to, zmadrzeje i skonczy szkole. Rok to jest nic, daj jej DUUUZO wsparcia bo czesto brak wsparcia i zainteresowania prowadzi do powtarzania roku, problemow z prawem itp - jakas przyczyna tego musi byc a pani głupio mądra z postu wyżej nie wiem skąd się urwała. ******************************************************************************** Rodzice nie kazali iść spać? Przecież do szkoły dziecko musi iść :D

Gość gość
I na moje może się już nie uczyć, tylko co dalej? Ja nie będę żyła wiecznie i utrzymywała ją. Wiadomo,że chcę dla niej dobrze, aby poradziła sobie w życiu. Sama wybrała liceum, bo chciała tak jak jak siedzieć w papierkach. Chce studiować ekonomię. Ale jak ma się jej to udać skoro wszystko olewa? Tym trybem siedząc po kilka lat w jednej klasie to skończy, ale w wieku 40 lat.

Gość gość
I na moje może się już nie uczyć, tylko co dalej? Ja nie będę żyła wiecznie i utrzymywała ją. Wiadomo,że chcę dla niej dobrze, aby poradziła sobie w życiu. Sama wybrała liceum, bo chciała tak jak jak siedzieć w papierkach. Chce studiować ekonomię. Ale jak ma się jej to udać skoro wszystko olewa? Tym trybem siedząc po kilka lat w jednej klasie to skończy, ale w wieku 40 lat. hahaha jakbym moją mamę słyszała.

Gość gość
Taa do szkoły. Wakacje są.

Gość gość
Zacznij od siebie :D

Gość gość
,,No i już się zleciały Autorko, Kafe to nie jest dobre miejsce na takie żale. Tu są same super nianie i idealne matki usmiech.gif Szkoda, że tylko na forum, bo jak zajrzeć w życie, to często syf i malaria (nieraz już tu demaskowano forumowe panie idealne). " Dziękuję za wsparcie. Nie wiedziałam o tym, myślałam,że nie ma idealnych ludzi :-) Nie jestem idealną matką, ale dzieci swoje znam od podszewki. I jeśli popełniłam błąd to tylko w tym,że za bardzo je rozpieściłam,zbyt mało rygoru miały. Nigdy ich nie karałam, ale też zbytnio powodów nie miałam.

Gość gość
,,Ja ci powiem tak. Jestem w wieku corki(mam 18 w tej chwili) i sama tez sie pogubilam troche w zyciu.Przeskok z gimnazjum do liceum jest jak przepasc, nowe otoczenie, swiadomosc porazki itp." Dla niej nic nie było nowe. Budynek szkoły ten sam, nauczyciele i uczniowie ci sami. Ona zwyczajnie olała naukę. Na szczęście innych problemów z nią nie mam. Wieczorami raczej nigdzie nie wychodzi, dyskoteki ją nie interesują. Poza tymi wagarami i bałaganem w pokoju nic nie mogę jej zarzucić.