Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamany)_

Ona bierze ślub_to już koniec, przegrałem, POZAMIATANE!

Polecane posty

Gość Załamany)_

Rozstalismy się, bo nie było nam po drodze. Długoletni związek się wypalił a poza tym ona nie chciała mi wybaczyć kolejnej zdrady. Choć to był niewinny flirt. Później poznała jakiegoś d*pka, który jej zrobił dziecko i zostawił. Zawsze ją wspierałem, przez te lata kiedy była sama. Aż tu raptem dowiaduję się, że w pracy poznała gościa (młodszego), który oświadczył się jej po kilku miesiącach znajomości. Szok.

Gość Załamany)_
NIE wiem co mi w sumie to daje, że o tym napisałem. Może tylko wyrzuciłem to z siebie:(

Gość gość
Czas zacząć żyć swoim życiem! A nie przeszłością !

Gość Sylwiaaa:)
Rozumiem, ze nadal ja kochasz.. Eh. i po co Ci byla ta zdrada? W takiej sytuacji juz nic nie zrobisz. Najlepiej zapomnij i ciesz sie, ze w koncu moze uda jej sie zaznac troche szczescia, bo jak dotad go nie miala.

Gość gość
Zyj swoim zyciem, w jej sie nie mieszaj!

Gość gość
Często tak jest że tracimy to co kochamy !

Gość Załamany)_
wiem i może dlatego tak mi ciężko. Kusi mnie by wpaść na uroczystość i powiedzieć NIE!

Gość gość nr 10000999555
zamiast wpadać na uroczystośc i mówić "nie", spotkaj się z nia w najbliższym czasie i powiedz o swoich uczuciach.

Gość gość
D*pek z Ciebie i tyle! Wpasc na ceremonie i powiedziec NIE haha chyba za duzo amerykanskich filmow sie naogladales... Widac, ze dziewczyna ma "jaja" skoro Cie olala po zdradzie i ostatecznie to ty zostales na lodzie mimo nieustannego weszenia kolo niej i pilnowania jeje, co nazywasz "wspieraniem". Looser! hehe

chciałabym coś takiego zobaczy. W końcu narwaniec wylatujący na bruk przed urzędem/kościołem to zabawny widok :D