Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto jest odpowiedzialny za to, że mam małego penisa, i jestem brzydki?

Polecane posty

Gość gość

Muszę dowiedzieć się kogo ukarać. Tylko proszę o konkretne informacje, winni bezpośrednio i pośrednio są traktowani jednakowo. Na kim powinienem się zemścić?

Gość gość
Na rodzicach. Pewnie Twoj ojciec mial mikrusa w spodniach. Ae zobacz udalo mu sie Ciebie zrobic wiec tez masz szanse na sex.

Gość gość
Tylko rodzice są winni? Nie przypominam sobie, aby jakiekolwiek lekarz u którego byłem, złapał mnie za głowę i podciął gardło ratując przed gównianym życiem. Nie pamiętam aby nauczyciele w podstawówce, do której musiałem chodzić, wzięli mnie na bok, zamknęli w komorze i odkręcili gaz. Matka nie urodziła w stajni a w szpitalu. Ja tu widzę, dużo, dużo większą liczbę winnych. Psychiatra mi wyjaśni co? Może przeprosi, ale to niewiele zmieni :)

Gość gość
Możecie personalnie pisać, bo pod nickiem pisanie, że jest się winnym, niewiele zmieni. Możecie kłamać. Proszę imię, nazwisko i adres :)

Gość gość
Pośrednio może być jego, nie byłby winny tylko wtedy, jeżeli poszedłbym doń i wchodząc do gabinetu, ten by mnie nie przyjął, ale natychmiast wyrzucił za drzwi gabinetu , mówiąc, że nie powinienem w ogóle istnieć, jestem tylko błędem systemu społecznego i politycznego, to owszem, przepraszać nie musi.