Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

z facetem nie warto być............................................

Polecane posty

Gość gość

Kobiety realizujcie właśnie palny nie patrzeć na facetów bo to same świnie itd są

Gość gość
Skoro nie chcecie wybrać porządnego, dobrego mężczyznę, który będzie was kochać, będzie Wam wierny, będzie Was wspierać w spełnianiu marzeń i będzie dla Was oparciem to już wasz wybór.

Gość gość
Zgadzam się z autorką, najpier WY potem dopiero facet, inwestycja w siebie to jedyna pewna inwestycja, z facetami różnie bywa.

Gość gość
Nigdy, ale to nigdy nie stawiajcie kobiety czy mezczyzny na pierwszym miejscu, bo jak cos nie wyjdzie to sie nie pozbieracie. Nic kosztem samego siebie.

Gość gość
gość Skoro nie chcecie wybrać porządnego, dobrego mężczyznę, który będzie was kochać, będzie Wam wierny, będzie Was wspierać w spełnianiu marzeń i będzie dla Was oparciem to już wasz wybór." ggggg a prawiczek dalej napirtala swoje pisz koniotrzepie tyle razy,az sam uwierzysz w to co piszesz:D

Gość gość
To, że nie uprawiałem seksu nie daje Ci prawa do tego by mnie wyzywać więc odczep się!

Gość gość
facet pokazuje przed ślubem ze jest och i ach a po ślubie dopiero wychodzi szydło z wora taka prawda....

Gość gość
Skoro nie chcecie wybrać porządnego, dobrego mężczyznę, który będzie was kochać, będzie Wam wierny, będzie Was wspierać w spełnianiu marzeń i będzie dla Was oparciem to już wasz wybór. /// Co to za oparcie? Pytam poważnie? Jakie opacie chcesz dać kobiecie? Co to dla Ciebie znaczy?

Gość gość
no pewnie że nie warto faceci to gorzej niż świnie myślą tylko o sexieee

Gość gość
do gość z 11;59 rozumiem ze bronisz męzczyzn jak ze jesteś jednym z nich ale z góry na przegranej pozycji jesteś!!!!!!

Gość gość
autorka to feministka i pewnie z wygladu babochlop ktorego nikt nie chce bo co soba reprezentujesz medzac :D

Gość gość
Co to za oparcie? Pytam poważnie? Jakie opacie chcesz dać kobiecie? Co to dla Ciebie znaczy? ggg Chciałabyś by mężczyzna brał aktywny udział w wychowaniu Waszego dziecka, by wspierał Cię w Twojej pracy? Chciałabyś mieć takiego faceta, na którego możesz liczyć nie zależnie od okoliczności? Taki, który w chwilach Twojego zwątpienia będzie podtrzymywał Cię na duchu. Taki, który nie będzie tylko odwiedzał domu i w nim spał ale dbał o niego i był za niego równie odpowiedzialny jak Ty?

Gość gość
do gość z 12;59 jak byś mnie zobaczył to oczy by ci wyszły .....nie jestem babochłopem wręcz przeciwnie mówią że jestem ładna jestem porostu niezależną kobietą nie potrzebny mi facet itd

Gość gość
to sobie badz niezalezna i stara panna :D

Gość gość
a kto taki mowi? zaloze sie,ze mamusia i tatus:D

Gość gość
głupoty :P powinno się wybierać takiego faceta który popycha nas samodoskonalenia siebie. Czasami w związkach kobiety jak i mężczyźni są ciągnięci tylko w dół ....ale to tylko zależy od nas ..czy pozwalamy tej drugiej połowie na decydowanie za nas. Ile kobiet, mężczyzn kończy studia ?? rożne kursy ?? robią karierę ?? nawet będąc w związku ?? WSZYSTKO ZALEŻY Z JAKA OSOBA JESTEŚMY

Gość gość
nie będę sprzeczać się z tym gościem czuje że to prowo jest niestety nie stara panna bo rozwódka dlatego że mój mąż był przeciwieństwem tego pana co pisz wyżej dzieciaczku....

Gość kobieta niezależnsa
Określenie stara panna to relikt z zamierzchłych czasów, dziś kobieta wolna to tzw. singiel z wyboru. Jestem tego żywym przykładem, znajomi pytają mnie nieraz, czemu nie wychodzę za mąż, mam świetną pracę, atrakcyjny wygląd, powodzenie u płci przeciwnej itd. Wówczas odpowiadam: Jestem wolna, spotykam się z kim chcę, prześpię się z kim chcę, dorobiłam sie własnego domu, mam zabezpieczenie finansowe na kilka lat i święty spokój. Nie usługuję samcowi, nie piorę śmierdzących skarpet, nie gotuję dla pana i władcy....WOLNOŚĆ :-)

Gość gość
do kobiety niezależnej.masz racje B R A W O