Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taki temat z ero

TEMAT Z EROTYCZNEGO MOŻLIWE??

Polecane posty

Gość Taki temat z ero

Witam jestem z moim chłopakiem 6 miesięcy. Nie widzimy się codziennie, ale kiedy do mnie przyjeżdża zostaje na noc i śpimy razem w jednym łóżku. Jak do tej pory nie uprawialiśmy seksu, ponieważ jestem dziewicą. On o tym wie i powiedział, że poczeka aż będę na to gotowa. Dla mnie na prawdę dużo znaczyło to, że mój chłopak tak podszedł do tego tematu. Tylko dręczy mnie jedna rzecz, wiadomo każdy ma swoje potrzeby...i czy to że się do mnie nie dobiera, nie naciska na mnie może oznaczać to że kogoś ma na boku?? Czy po prostu mu na mnie zależy i dlatego tak się zachowuje? A może po prostu go nie pociągam, a całe rozdziewiczanie jest za bardzo kłopotliwe?? Różne myśli przychodzą mi do głowy. BO DLA MNIE NIEMOŻLIWE

Gość gość
może jest aseksualny , albo ma inne zainteresowania , albo ciućma i tyle :)

Gość gość
ja p*****le co by facet nie zrobil to zle....... to daj mu d**y i tyle jak masz problem ze facet szanuje twoje poglady. Jakby sie dobieral to bys miala problem ze cie nie szanuje i zalezy mu tylko na tym. NOSZ K***A! I mowie to ja- kobieta

Gość gość
popieram powyższy komentarz - i tez jestem kobietą.

Gość gość
swoją się szanuje .....a na inne chodzi :D

Gość gość
facet wymaga seksu od razu - źle facet szanuje was i czeka aż będziecie gotowe - źle Wniosek: w d****h wam się poprzewracało od tego dobrobytu!