Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaona_południe

seks z prawiczkiem

Polecane posty

Gość onaona_południe

na wstępie powiem ze mam 25 lat i mialem 3 partnerów wcześniej. Jakis czas temu poznałam pewnego chłopaka jest cudowny swietnie spedza nam sie razem czas. Spotykamy sie juz 3 miesiace, ostatnio kiedy bylismy sami u niego zrobiło się "gorąco". Zaczelismy sie całować i dotykać. W tym miłosnym amoku po butelce wina zaczelismy sie rozbierac i pieścic. On całował mnie wszedzie łacznie z moja myszką... Ehh co tu dużo mowic ja niestety albo stety też zrobilam mu dobrze ustami. Miał małego penisa (podczas seksu mi to nawet nie przeszkadzało bo jestem bardzo wąska) ale max z 10-12cm i bardzo cienki. Ściagnelam jego bokserki widziałam ze jest bardzo podniecony i zestresowany (mówił że nigdy wcześniej nie był z kobieta w takiej sytuacji ma 23lata), schylilam sie i zaczełam go całować i ssać. po 30 sekundach doszedł! potem podczas seksu było troche lepiej ale może minutę dłużej.. powiedzcie ze prawiczki tak maja i to wszystko sie zmieni?! chce zeby w lozku rowniez było nam dobrze.

Nie wiem jak to jest - mam parę tysięcy postoow na koncie, robię mnóstwo literówek, zwllaszcza jak pisze będąc w drodze aa nigdy mi się nie zdarzyło napisać "miałem" zamiast "miałam" A tu proszę... Pierwszy ppost i od razu zaburzenie osobowości :P

Gość onaona_południe
wybacz zdarza sie nawet najlepszym

Gość onaona_południe
No dobra, opisałem swój problem :(