Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAKIE WYNIKI Z MATURY? :> ile procent mieliście/

Polecane posty

Gość gość

pewnie siedza tu tegoroczni maturzysci, ile mieliscie procent z tego co zdawaliście?:> ciekawam.

Gość tararara12345
Na studia wybieram się w przyszłym roku, na razie chcę iść do pracy, żeby odłożyć na nie pieniądze ;) a rozszerzeń nie chciałam, bo stwierdziłam, że nie dam sobie rady..

Gość gość
bilogia? pewnie na medycyne..po co lekrzowi matematyka? bilog powinien siedziec w bilogi nie tracic czasu na mate..wowczas mialby polski biologia poszerzona j angielski i na studia i koniec kropka. stara matura byla dobra ten system tylko mogli juz polaczyc to z egzaminami na studia ze np jak ktos idzie na medycyne to 50% to ocena z matury a 50% to ocena egz na studia

polski podstawowy 51% polski ustny 70% matma podstawowa 86% matma rozszerzona 50% angielski podstawowy 73% angielski ustny 77% fizyka podstawa 50%

Gość gość
Ja miałem takie wyniki . Są szanse na jakieś studia ???? Pol. ustny 100% Ang. ustny 86% Pol pis. 61% Angol pis. 68% Matma 42%

Gość gość11111122222222222222
up

Gość gość
Ojojoj ktoś nie zdał :/ A szkoda...Bidulka :( Jak k***a nie masz jakiegoś sensownego pomysłu na wypowiedź to się nie odzywaj . Wiadomo ,że ustne się nie liczą ale tam brzmi :'' JAKIE WYNIKI Z MATURY? :> ile procent mieliście/'' A bez zdanych ustnych oblewasz . I po co się tak rzucać ????

Gość gość
Ja jestem moimi załamana. ;/ Polski ustny - 90 Angielski ustny - 87 Angielski pisemny - 88 matematyka podstawa - 62 polski podstawa - 73 wos - 50 porażka -,-

Gość gość
pol pis- 61 mat pis- 90 ang pis- 77 biol rozsz.- 32 a ustnymi nie mam co się chwalić :P

Gość gość
Ile procent?Od cholery!Idę na medycynę. :)

Gość i am right here
angielski ustny 100% polski ustny 90% matematyka 40% polski pisemny 68% angielski pisemny 86%

Gość gość
a ang. rozsz. i geografia rozsz. były trudniejsze niż w zeszłym roku ?

Gość gość
No i geografia 66% co sądzićie o tych wynikach?

Gość gość
polski 90% matematyka 94 angielski 93 polski rozszerzony 75 angielski rozszerzony 65 wos rozszerzony 76 geografia rozszerzona 85

Gość gość
moja podopieczna miała z niemieckiego podst. 96%, rozsz. 80%, ustny 90%

Gość gość
polski podst ustny - 50% pisemny-60% matma podst - 64% angielski podst usnty - 97% pisemny-89% ang rozszerzony - 68% gegra roz - 43% biologia roz - 52%

Gość Fajniee
Pol podst - 95% Pol rozszerz - 88% Pol ustny - 97% Ang podst - 78% Ang rozsz - 45% (masakra xD) Ang ustny - 67% Matma - 45%