Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

arleta987

jaki bukiet ślubny

Polecane posty

Witam. Kompletnie nie znam sie na kwiatach i nie wiem jaki pasował by do sukienki pierzastej typu księżniczka. Moja sukienka moonlight j6214( w google jest niebieska ja mam białą)

Gość gość
porażka:O ale paskudna suknia, jakim można tak się ośmieszyć wkładając taką bombę choinkową:O ps. lepiej zapytaj ile szerokości mają drzwi na sali, bo pewnie się nie zmieścisz:D

w drzwi napewno się zmieszczę;) gorzej bedzie z krzesełkiem. Jedynie w tej komfortowo się czułam. Naprawdę jest pasudna?

Gość gość
jejku nie obraź się, wiem, że każdyy ma inny gust i w ogóle, ale sukienka na prawdę nie jest ładna ;/ te sukienki " księżniczki" były modne z 5 lat temu, a teraz to wieje tandetą i serio jest tysiące innych, eleganckich modeli, tym ze ma milion falbanek i duże koło pod spodem nikogo już na weselu nie zachwycisz, a wręcz przeciwnie ;/ przykro mi takie mam zdanie ;/

Gość gość
koniecznie chcesz księżniczke to wybierz przynajmniej cos ładnego, eleganckiego, i wytwornego, abyś błyszczała ale w pozytywnym sensie tego słowa

tak to jest kurcze kupić sukienke w małej mieścinie... Ja sie nie obrażam bo sama sie dłuższy czas zastanawiałam potem czy nie wyglądam ogromnie w niej

trudno już ją mam zamówionę. Pieniądze wpłacone. W takim wypadku jakie kwiaty wybrać? zwisające jakieś czy okrągłe?

Gość gość
w takim wypadku tylko okrągłe, zwisające to też już przeszłość ;/ hmmm do takiej sukienki może coś delikatnego... dużo też zależy od tego w jakim miesiącu masz slub.. a jeśli chodzi o sukienke to musisz ją " wydobyć" w sensie żeby to ona grała pierwsze skrzypce, bo jeśli przekombinujesz z dodatkami to będziesz jak lalka barbie. delikatny welon i biżuteria i absolutnie rękawiczek co też jest passe

Gość gość
no i skoro już ostatecznie podjęłaś decyzje że będziesz ją mieć , to zapomnij o wszystkich komentarzach bo musisz się czuć w niej dobrze

Gość gość
welon mam z delikatnymi diamencikami krótki, rękawiczek nie mam;) Coś w tym stylu ten bukiet? http://www.dlaflorystow.pl/index.php/pl,,,,,showimages,382,wiazanki-i-bizuteria-kwiatowa-131-zdjec,383,wiazanki-i-bizuteria-kwiatowa,384,wiazanki-i-bizuteria-kwiatowa,3132

Gość gość
Arletko miła i mądra z Ciebie dziewczyna skoro nie obrażasz sie za te komentarze, ale niestety suknia jest na prawdę beznadziejna :( moze dasz rade jeszcze ją zwrócić? jak już koniecznie chcesz princesskę to wybierz przynajmniej jakiś model elegancki np. ta http://www.morilee.com/bridals/blu/4808 widzę, że przejełas sie opiniami, bo nawet nowy topic założyłaś, wiec może jest jeszcze szansa na jakąś zmiane? a co do bukietu to moim zdaniem do princesski nie powinno sie kupowac róż, bo to już straszny przepych, jest wiele pięknych skromniejszych kwiatów np. kalie, tulipany, peonie

Gość gość
I jeszcze welon z diamencikami do takiej sukni? Sory ale ty musisz byc totalna wiesniara i bezgusciem :/

Gość gość
rzeczywiście na modzie to może ja się i nie znam. Welon dostalam w prezencie i w salonie oraz rodzice mówili że pasuje a przeważnie w salonie to zachęcają żeby kupić coś od nich

Gość Kokoszkaa89
Suknia nie jest w moim stylu, niepotrzebnie ma świecącą ozdobę na górze, skoro ma już falbany. Ja bym do takiej sukni wybrała zamiast welonu jakąś opaskę , a bukiet koniecznie okrągły i to minimalistyczny. Z dodatków to ewentualnie kolczyki wkrętki i tyle.

Gość gość
Gość gość
odczepcie się od niej, suknia bardzo ładna bukiet kulka

Gość gość
jako florystka,proponuję albo coś extra np.wachlarz z róż allbo ze storczyków.allbo bidermajer z jednego rodzaju kwiatów,np z hortensji lub z róż

Gość gość
a sukienka, łądna i nikt nie ma prawa ci jej negowac!to twólj slub a wszystkie wredne paskudy niech zamkną zlew,bo to nie wasz slub

Gość gość
Hej arleta987 czy sprzedajesz może tą swoją sukienkę J6214? prosze o odpowiedź :)

Gość gość
Bukiet prosty, okrągły. Może biel z delikatną łososiową nutą.