Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale ja jestem cholernie brzydka

Polecane posty

Gość gość

Czasem jak sobie przypomne o wygladzie, raz do roku nie załoze kaszkietówki i przyjrze sobie to zawsze szokuje mnie to jaka ja jestem brzydka i mała.. heh.. W dodatku głupia. Ja nie wiem czemu Ci ludzie gadają inaczej, przez litosc czy przez co? Smiech na sali. Gdzie ja się chce pchać do Warszawy czy za granicę z takim wyglądem przestraszonej, brzydkiej niewyrośnietej debilki :> heh.. pomarzyć sobie zawsze można..

Gość gość
Nic nowego. Nigdy nie myślałam o sobie inaczej..

Gość gość
a wyglądasz tak? http://youtu.be/_kR3E7r5x9s co One maja powiedzieć? a czuja sie takie piękne. Filmik jest drastyczny jak ktoś je to niech odstawi talerz.

Gość jads
ja tez jestem brzydka,masakra.............

Gość gość
to w sama raz robota na modera. uroda i intelekt pozwala ci pisać posty a nawet udawać że na nie odpowiadasz hiehie... szkoda że wpierw miejsca zajeła ci słynna szczekająca Chanka ITFU ale drugie miejsce też jest dobre ;-) ehhehe

Gość fiutassssssssssssss
dawaj d*pska, od tego się pięknieje-spermy

Gość gość
do pyska to biorą tylko chude ;-) nie wiem czy są ładne ;-) może jest szczupła - zapytaj...bo któ błądzi ten buduje S8 ;-)

Gość gość
"gość to w sama raz robota na modera. uroda i intelekt pozwala ci pisać posty a nawet udawać że na nie odpowiadasz hiehie... szkoda że wpierw miejsca zajeła ci słynna szczekająca Chanka ITFU ale drugie miejsce też jest dobre oczko.gif ehhehe " Czy możesz jeszcze raz?

Gość gość
ja też nie zrozumiałam z tym "moderem"..?

Gość gość
kurna, dobiło mnie to jeszcze bardziej. Własnie NAPRAWDĘ zdałam sobie sprawę, że przegrałam życie.. O kurna. no i tylko samobój jak nic!!!1 kuzwa mac