Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę mieć dziecko z bogatym lub znanym facetem. Co o tym myślicie ?

Polecane posty

Gość gość

chce mieć romans, zeby mnie zapłodnił jakis biznesmen, polityk, celebryta, prezenter tv, aktor, sportowiec etc... chce zyc na poziomie, chce by moje dziecko bylo w zyciu kims. Mowie powaznie, tylko nie wiem jak to zrealizowac

Gość gość
a myslimy ze hooj nam do tego

Pomysl dobry, bo chociaz dziecko bedzie mialo start w zyciu lepszy niz jakbys zaszla z golasem.

Gość gość
znam taka jedną 25 latka która związala się 45 letnim muzykiem :-O Najlepsze jest to, że po 2 miesiacach znajomości zaszla z nim w ciąże -PLANOWANĄ Idiotka

Gość gość
No rzeczywiście się ustawi jeżeli stanie się niewygodna i ją polityk zakopie w lesie zanim się ocieli ;-)

Gość gość
Musisz się zakręcic wsrod takich, kolo polityka moze byc bardzo trudno... ale celebryci, prezenterzy,aktorzy bywają w znanych warszawskich klubach, jesli jestes ładna i poczują, ze dyskretna to romans moze sie udac a potem wiesz co robic.

I szukaj wsrod takich, ktorzy nie maja zobowiazan alimentacyjnych na jakies inne dzieci, czyli takich ludzi jak Zamachowski czy Janowski omijasz szerokim lukiem. Moze Wojewodzki albo Pirog? A nie, Pirog nie.

Gość gość
''Starzy'' aktorzy to dziady zazwyczaj, prędzej ci młodzi. Najlepszy byłby jakis prezenter TV, oni mają w miare pewne posady, zdobylabys mase znajomosci w TV, gazetach. Biznesmeni raczej mają juz swoje żonki i kochanki.

Gość gość
rozstaw na boisku stół do tenisa ;-) a potem ćwicz lewy nadgarstek - sukces masz murowany na mur beton ...acha ...i patrzaj koniecznie na wysokość kolan... tam w oddali w słońcu połyskiwać będzie Pan Ze Żłotym Sygnetem...rzuć się wtedy do całowania w te pędy ...może cię nie odrzuci za siatkę ino za linię ;-) ale kto prosi temu dane będzie ... koleżanka tak zrobiła i jest szcześliwą rozwódką ;-) biedą ale szczęśliwą ;-)))))0

"Biznesmeni raczej mają juz swoje żonki i kochanki." Autorka nie szuka partnera do zwiazku, tylko bogatego ojca dla dziecka, wiec mysle, ze wystarczy ze koles jest wyplacalny na te kilka czy kilkanascie tysiecy alimentow.

Gość gość
to co za problem zatrudnic sie jako asystentka, sekretarka czy roznosicielka poczty w jakiejs duzej firmie ? a potem sio do prezesa ;) Na takie stanowisko wystarczy ładna buzia, cycki i fajna d**a + angielski. Zobacz film FUKS, miniowka i wypinanie tylka do szefa ;)

Prezesi dzis sa bardziej ostrozni, bo pozwy o molestowanie, bo to i tamto. Celebryci to czesto polglowki, jak sie napije to zrobi wszystko co mu powiesz.

Ew skontaktuj sie z Fibakiem, on podobno kojarzyl takie pary. Tylko tam w gre wchodzili bardziej starsi faceci, nie wiem czy jeszcze plodni.

Gość gość
W Warszawie byl kiedys klub Cinnamon, tam bywali ci z tv, biznesmeni i obcokrajowcy + masa lasek ktore szukaly sponsorow. Teraz nie wiem gdzie sie przeniesli, Platinium ?:D

No nie tacy starsi, Adamczyk stary nie jest. Z tym, że jego związek nie wyszedł. Więc na Fibiaka nie stawiaj. No i wyszło szydło z worka, Maciej plotka i pudelka czytuje.

A to Wojtek Adamczyka sparowal? Nie wiedzialem. Akurat afera sutenerska z Fibakiem, to byl tekst we Wprost🖐️