Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noraaktora

ojciec skrytykował nawet mój śmiech :(

Polecane posty

Gość noraaktora

nie dość, że nie mam wyglądu, nie mam dziewczyny, nie mam charakteru to jeszcze jak się zaśmiałem ojciec skrytykował mój śmiech :( Nic nie mam. I jak tu się pokazywac ludziom na oczy :(

Gość Pomarańczowy eS
Z papierową torbą na głowie, a na niej wyrysowanym uśmiechem 🖐️

Gość gość
z ojcami tak bywa, oni nawet sobie nie zdają sprawy, że potrafią sprawiać przykrość takimi rzeczami. trzeba to samemu jakoś przełknąć robić swoje i cieszyć sie z tego co jest. przyszłosć przed tobą, ucz sie, żeby skończyć dobre studia i nie musieć nikogo o nic prosić.

Gość noraaktora
mam 30 lat, skonczyłem studia, które zryły mi psychike do reszty.

Gość noraaktora
mieszkam z rodzicami, pracuję i interesuję się perpetuum mobile. Ale kogo to obchodzi. Dla każdej dziewczyny taki chłopak jest nieinteresujący. Dziewczyny wolą chłopaków którzy interesują się samochodami, motocyklami, którzy mają wielu znajomych, są kulturalni, rozrywkowi i przystojni. Nie mam nic z tego.

Gość noraaktora
no i takich którzy mają własne mieszkania.

Ale masz pasję więc coś czemu możesz się oddać, co nadaje sens. Nie łam się. Każda zmora... :) A co do ojca, może miał gorszy dzień. Chociaż nie chcę nikogo usprawiedliwiać i tak czasem bywa. Rozwijaj się, wyprowadź i znajdź kobietę, która będzie Cię szanowała.

Gość gość
e tam tacy goście co ciągle tylko o samochodach czy motocyklach gadają nudni są strasznie :) i po co komu stada kolegów ? a rozrywkowość i ta pseudo z***bistość na dłuższą metę też nic nie daje i zaczyna by nużąca :)

:D ... trzydziestolatek interesujacy sie samochodzikami .... to chyba przerosniety troszke przedszkolak :P:D... nie martw sie, nie wszystkie leca na takich .... masz szanse :D nigdy sie nie smiales z ojca? :D ... sprobuj :D