Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj facet ma mnie gdzies.Wogole sie ze mna nie liczy.

Polecane posty

a nie masz gdzie pojechać? jedź na jedną noc do pensjonatu, czy na wieś agroturystyka popularna teraz - gdziekolwiek! a na pytanie, czy tak się facet zachowuje jak kocha to on powinien odpowiedzieć - wiem, że pełno głupich rzeczy potrafią wymyśleć nawet kochając

Gość slodkie usta i czekolada
zgadzam sie z ex-D.Bill---> na jedna noc do pensjonatu. Tak facet jak kocha tez popelnia bledy.

Gość gość
nie mam kasy na wyjazdy zadne. ja go nie kntroluje. w sumie nigdzie nie wychodzi- caly czas spedza w domu po pracy. nie raz go wyganialam zeby gdzies wyszedl, a on niechce. miedzy nami nie ma komunikacji. ja jasno potrafie powiedziec co cche, czego oczekuje co mnie boli. a on nie. spokojny i trzyma w sobie wszystko. nawet jak rozmawiamy o czyms. w sumie tylko ja mowie a on slucha i 0 reakcji. to nie jest norlamne.

kobieto ta jak twoj facet ni wychodzi nigdzie i ty go jeszcze musisz wyganiac -- i teraz poszedl raz po pracy i ty masz waty. owszem powinien napisac ze idzie ale ty tez powinnas powiadomic go o swoich planach. I zapewne teraz zrobisz mu awanture wielka o to ze nie wrocil do domu?

chyba tak - zwykla prowokacja

Gość wielbicielka czekolady....
wiecie co, też zawsze mówiłam "widziały gały..." ale sama widzę po moim mężu, że odkąd zmieniły się pewne warunki życiowe i sytuacje to po prostu nie poznaję go, staje się dla mnie obcym człowiekiem, z ktorym cięzko już mi się porozumieć. i mimo, że mieszkaliśmy przed ślubem razem to widocznie i tak aż tak dobrze się nie poznaliśmy. poza tym w ciągu całego życia człowiek dojrzewa, zmieniają mu się priorytety i niestety czasem związek na tym cierpi.

Rozumiem co mowisz, mogl sie zmienic po ciazy .. ale kobietki nie oszukujmy sie to tez po czesci nasza wina. Wiele kobiet po slubie mysli ze juz moga wszystko. Przestaja tak o siebie dbac, sa bardziej pewne i wymyslaja staraja sie gorowac w zwiazku. Po ciazy liczy sie tylko dizecko u wielu kobiet maz idzie w odstawke. Facet jest wzrokowcem , lubi zdobywac. A wiele kobiet po slubie oddaje sie w calosci i nie ma sie juz o kogo starac, jestesmy za bardzo ulegle. Mam przyklad na mojej wlasnej siostrze, jej maz w koncu zaczal zwracac uwage na inne kobiety. Dopiero jak jej powiedzialam ze muysi bardziej sie wziac w garsc, umalowac ladnie ubrac cos ladnego na siebie wlozyc. Facet ma miec swiadomosc ze ma o ciebie walczyc i masz rowniez podobac sie innym mezczyzna a najbardziej sobie.

mezczyznom *

a dlaczego ciag dalszy ?

Gość gość
jestem glupia jak but. wrocil przed chwila- poszedl sie kapac. dzis do pozniej robil a i mu sie telefon rozladowal. bo 2 ladowarki ale 1 jest jakas popsuta. i jest Trzezwy. ale wiele razy tak zrobil wiec juz jak wraca pozniej mysle ze jest pijany.

to prowokacja ? jezeli nie to wez sie ogarnij kobieto bo walniesz na zawal albo nerwicy sie nabawisz

Gość gość
myslisz ze mnie to nie wnerwia ze jak tak sie wszystkim przejmuje. i tak emecjonalnie do wszystkiego podchodze.

w sumie mam podobny charakter - zabardzo sie wszystkim przejmuje i martwie

Gość gość
i sie poplakalam. tak reaguje w takich sytuacjach. staram sie jakoas wyladowac jakies emocje. biegam jezdze na rowerze, na rolkach. nie pomaga. i moj zobaczyl ze plakalam. i mocno mnie przytulil. i powiedzial ze obiecalem ci ze jesli bede szedl na piwo po pracy to ci powiem. ze wroce pozniej. wiadomo ze zadzwoni zaraz po pracy i ze wroci pozniej.