Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana.

jak zarobić jakiś grosz

Polecane posty

Gość załamana.

powiem krótko potrzebna mi kasa właśnie straciłam pracę i nie mam perspektyw na nową. chciałąbym się zająć czymś co przyniesie zysk. nie wiem może otworzyć jakiś sklep. proszę o rady :-).

Gość gość
Piszesz, ze potrzebna Ci kasa, a nastepnie dodajesz, ze chcesz otworzyc sklep. Ty wiesz ile trzeba miec kasy zeby cos otworzyc? :O

Gość gość
a może napisz biznes plan i staraj sie o dotacje?:) p.s. byłabym bardzo wdzieczna jesli byscie weszli w link http://www.przyszlosczwsb.pl/kasixx19 dla was to tylko chwilka a ja dzieki temu moge zdobyc stypendium, z góry bardzo dziekuje :)

Gość załamana.
nie jestem osobą rozrzutną mam odłożoną kasę na czarną godzinę no ale jeśli mam ją wydać na życie bo nie mam pracy to wolę część zainwestować. tylko czy to się opłaca.

Gość gość
To bardzo proste! Tym bardziej w taką pogodę gdy jest gorąco i przechodzą ulewy i burze!! Idziesz na 3.30 na grzyby do lasu chodzisz 4,5h po lesie i handlujesz! Za kg prawdziwków chodzą stawki grubo powyżej 20zł!!!!

Gość załamana.
z małym dzieckiem nie dam rady

A moze maly handelek na allegro..jezeli masz odlozone pieniadze zainwestuj je w towar (nie wszystko) i zobacz jak sie bedzie sprzedawal. Moja dobra znajoma w taki wlasnie sposob lata dziure w domowym budzecie:)

Dodam jeszcze, ze handluje odzieza z 'Second hand', ty mozesz wymyslic sobie cos innego.

Gość załamana.
gościu a jak to dokładnie działa

Gość zalamana.
podnosze

Gość gość
wejdz tam to ci powiedzą inni zamawiasz sobie wszystko na tej stronce jest za friko przesyłka również

Gość gość
jak można zamówić ten szampon head and shoulders?

Gość gość
gość To bardzo proste! Tym bardziej w taką pogodę gdy jest gorąco i przechodzą ulewy i burze!! Idziesz na 3.30 na grzyby do lasu chodzisz 4,5h po lesie i handlujesz! Za kg prawdziwków chodzą stawki grubo powyżej 20zł!!!! 28.06.13 [zgłoś do usunięcia] załamana. z małym dzieckiem nie dam rady xxxxxxxxxxxxxxxxxxx a co robiłaś z dzieckiem jak chodziłaś do pracy z której cię teraz wywalili? no patrz, i dawałaś radę???

Gość gość
ale wy jesteście wredni...

Gość gość
Witam. Poszukujemy Pań do pracy w charakterze modelek on- line na zagranicznych portalach Live Video Chat. Jest to praca, która polega na obsłudze własnego pokoju na czacie z kamerkami. Dodam, że nie wymagamy znajomości języków ponieważ konwersacja z klientami jest prowadzona przez naszych wykwalifikowanych moderatorów. Poszukujemy Pań do obsługi pokojów czatu o następującej tematyce: -Adult Chat: to kategoria w której dominują treści erotyczne. W tej kategorii dozwolone jest pokazywanie nagości przed kamerami. -Non Nudity Flirt: to kategoria dla osób które nie chcą się rozbierać przed kamerką, ale nie mają nic przeciwko flirtowaniu, lub występowaniu w bieliźnie czy kostiumie kąpielowym. -Soul Mates: to kategoria dla osób które chcą tylko rozmawiać, gdzie pozowanie dozwolone jest tylko w ubraniu. Wymagania Aby rozpocząć z nami współpracę musisz mieć: -ukończone 18 lat -komputer i szybkie łącze internetowe -kamerkę internetową. Istnieje również możliwość pracy w Studio mieszczącym się w Chorzowie. Jeśli jesteś zainteresowana skontaktuj się z nami pisząc na adres: justynacam@gmail.com

Gość gość
Grosz? Niezaradna życiowo. Nie pytaj na kafe, tu ci powiedzą, że masz iść na studia :) i jesteś debil.