Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddsaVAREGV

czy w wieku 25 lat niesmialy facet moze jeszcze kogos poznac ?

Polecane posty

Gość ddsaVAREGV

?

Gość gość
Hm, trudno powiedziec. Ja jestem kobieta, tez bardzo niesmiala, a do tego niezbyt atrakcyjna. I jestem powietrzem dla facetow, wiec w Twoim przypadku też może być ciężko. Ale trzymam kciuki za Ciebie :)

Gość Eeeheem
Może wszystko:)

Gość stokrotka1991
swoj swojego zawsze znajdzie

Gość gość
taki stary?? a co robił 10 lat temu? wszystkie babki powyzej 13 lat juz zajete, wiec pozostaje mu zdychac w samotnosci :)

Gość stachu (ten co wyciął las)
"taki stary?? a co robił 10 lat temu? wszystkie babki powyzej 13 lat juz zajete, wiec pozostaje mu zdychac w samotnosci usmiech" WTF ?? :O

Gość gość
TAK!:P lubie niesmialych:P

Gość gość
stachu- na głupie pytania są głupie odpowiedzi :)

Gość ddsaVAREGV
jest jeszce jedna cecha przez która trace w oczach potencjalnej partnerki - łysienie :( niestety juz bardzo zaawansowane moja jedyna zaleta to wysoki wzrost 188cm

Gość gość
w czym ty masz problem ? jak będziesz miał 39 to tez możesz kogoś poznać jakbyś był kobieta to byłbyś w gorszej sytuacji

Gość dvf
A masz jakiś przyjaciół/znajomych? Bo ja jestem w tej samej sytucaji i wieku a absolutnie żadnych znajomych nie mam!!! Skończyłem studia i musiałem po obronie się wpraszać żeby łaskawie pójść z częścią grupy na piwo! Ludzie ze studiów wciąż się bronią ale nikt mnie nie zaprosi na piwo! za tydzień pofobno organizują ostatnie spotkanie i jak się nie wprosze to nikt do mnie nie zadzwoni!!! Za tydz. pozostane już całkiem sam tylko z rodzicami bez żadnych przyjaciół w moim dużym mieście:(

Gość gość
Taaa na bank w wieku 39rzuci sie na niegomasa pieknych kobiet hahahaha

Gość gość
A mój mężczyzna nie miał kobiet tak w zyciu jedna tylko a ja jestem drugą dpeiro a ma 28lat :) też całe zycie nie smiały itp. Jest kochany i iech inne żalują że takich nie zauważaja własnie bo tacy są najbardziej watościowi. Fakt ciężko czasem jest bo nie ma doświadczenia w relacjach i często bywa ze w pewnych sytuacjach, sporach itp przeżywa je pierwszy raz i nie wie jak prawidłowo powiien na nie zareagować bo nie ma doświadczenia :)

Gość gość
Masz szanse bo po 25 roku życia dłuższe przyjaźnie np. 9-letnie często się rozpadają z braku perspektyw