Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odchudzanie

Polecane posty

Gość gość

witajcie, jeśli chcecie poczytać o kimś kto chce z dużej wagi się odchudzić zapraszam: http://paulinasieodchudza.blog.pl/ jestem 5 mcy po porodzie i od wczoraj wzięłam się za siebie, zapraszam, może ktoś zacznie razem ze mną? :)

Gość gość
i tak bedziesz miala zwiotczala skore, oklapniete wymiona, wielka odchlan pomiedzy nogami, rozwalony pecherz itd, wiec po co ci sie odchudzac. Zostan gruba, i tak nigdy seksowna nie bedziesz

Gość getFITtttt
Hej ja z chęcia zaczne ćwiczenia z Tobą :) Tylko mam nadzieje,że temat nie upadnie zaraz,bo często tak jest :O :)

Gość gość
i tak jestescie przegrane. Wasi partnerzy i tak na zawsze beda myslec o romansach z prawdziwymi kobietami a nie krowami od garow

Gość kurkanagrilu
Tez się odchudzam już od miesiąca:) idzie pomaleńku: www.kefirek.blog.pl

Gość gość
krowy jak sa chude wygladaja gorzej niz jak sa grube

Gość kurkanagrilu
To miał być komplement z tymi krowami?

Gość getFITtttt
hahahaha ile jadu :D przynajmniej są kobiety które chcą się zmienić i w moim przypadku na pewno nie dla mojego faceta tylko dla samej siebie!!! Pewnie 'gość' jest zakompleksioną kobietą która nie ma żadnej motywacji i użala się nad sobą,a Twoje komentarze nie działają na mnie więc pisz co chcesz. :P :) kurkanagrilu właśnie też założyłam bloga zaczne jakieś ćwiczenia już dzisiaj,i dieta od jutra w takim razie :)

Gość autorka odchudzania
a może się tutaj wspierajmy? gościu ze złośliwymi komentarzami, wiesz jaka jest między nami różnica? My schudniemy, Ty nie zmądrzejesz :) Ja mam teraz te dni i dlatego przerwałam trening z Ewą Chodakowską, ale jak tylko skończę to do niej wracam :) Ile Wasze dzieciaczki mają lat/miesięcy?

Gość gość
alez wasz gosc jest na studiach i wiedza sama mu do glowy plynie, tylko brak empatii i szyderczosc to cechy moje najwieksze. Jestescie matkami = nie bedziecie nigdy sexy. Szkoda mi was

Gość autorka odchudzania
gościu to co robisz w tym dziale?

Gość gość
i patrzcie jakie maja mniemanie o sobie, skoro wale jadem to musze byc brzydka, nie po prostu dbam o siebie i tepie takie pustki jak wy. Sraja tymi dzieciorami jakby nic innego do roboty nie mialy

Gość autorka odchudzania
może odpowiesz na moje pytanie?

Gość autorka odchudzania
aczkolwiek widzę, że z kulturą osobistą nie masz wiele wspólnego, mimo to ponowie moje pytanie: co robisz w tym dziale?

Gość gość
leze w lozku i sie nudze, a nie wolaja zadnych potwierdzen bycia ciezarowka przed wejsciem na ten dzial

Gość getFITtttt
autorka odchudzanie Fajnie by było się powspierać i motywować :) Ja zaczynam od jutra ćwiczenia z Ewa Chodakowska :)

Gość gość
zreszta kiedys ciaze usuwalam wiec jakby jakies istoty potrzebowaly pomocy to chetnie sluze rada. Moze i jestem chamska ale wiedzy w tej dziedzinie nikt mi nie odmowi

Gość autorka odchudzania
getFITtttt no ja niestety dałam radę tylko 15 minut, jeden dzień :D teraz przerwa, nie mogę doczekać się, kiedy znów zacznę :) Na razie to duuużo spacerów z wózkiem :)

Gość autorka odchudzania
kurka, a co to jest: hortbready? :)

Gość getFITtttt
autorka odchudzania no ja ćwiczyłam jakiś czas temu,wytrzymałam 20 minut,ale było ciężko :) mam zamiar od jutra zacząć :)

Gość kurkanagrilu
Takie ciasteczka maślane, które bardzo lubię.

Gość autorka odchudzania
i jak u Was? mi na razie waga w miejscu... Ale w sumie ważyłam się z 2h po śniadanku i nie wiem, czy waga miarodajna była :) Dzisiaj wypilam koktajl bananowy i zjadłam herbatniki, cholerna miesiączka :/