Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stardust30

Głodówka lecznicza - start

Polecane posty

Gość Stardust30

Witam, Ponieważ nie potrafię trzymać diet, najlepsza chyba będzie całkowita głodówka. Woda i nic więcej. Postaram się pierwszą głodówkę pociągnąć 8 dni. Dzisiaj próbowałam jak by to było i pociągnęłam do 17 na samej wodzie. Od jutra rana start :) Kto ze mną? Odnośnie głodówki leczniczej sporo jest informacji w internecie, więc nie będę tu wklejać. Każda pewnie sprawnie posługuje się wyszukiwarkami. Mam problemy z cerą, zatokami, cellulit i 15 kg nadwagi. Grozi mi cukrzyca. Czas uprzątnąć swoje ciało i zacząć zdrowiej, od nowa. (lat 30, 83 kg dziś)

Gość gość
zastosuj diete MŻ będzie bez efektu jojo a głodować nie ma sensu bo potem będziesz żryć wszystko co popadnie ,ja też potrafiłam nie jeść nawet 2 dni ale potem MASAKRA

Gość gość
aha i na celulit rower i pedałować a nie sie nad sobą użalać ,rusz d*pe od kompa i do przodu bo nikt normalny nie głoduje jeść tylko warzywa białe mieso ,owoce jak oczyścisz organizm to i znikną problemy z cerą pij wode i tp..

Gość gość
nie ma nic gorszego dla organizmu niz glodowac do 17, a potem zaczac jesc:O Jesli masz problem z utrzymaniem diety, czyli kontrolowaniem ilosci spozywanego pokarmu, to glodowka nie jest dla ciebie. Nawet jak wytrzymasz, to rzucisz sie potem na zarcie i przytyjesz 2x wiecej. Ale znajac zycie ty swoje i tak juz wiesz i wydaje ci sie, ze schudniesz i jakos magicznie wyjdziesz z tej glodowki i jeszcze bedziesz dalej chudla. Co za glupota...

Gość gość
pewnie że głupota w 100%sie zgadzam

Gość gość
organizm upomni się o swoje zapasy, a że jest silniejszy od twojej woli to wygra (dyby wola była silniejsza to nie musiałabyś się odchudzać)