Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gggggggg4343

zbyt młody wygląd? Brak zmian twarzy z dziecięcej buźki na poważniejszą

Polecane posty

Gość gggggggg4343

Mam 17 lat, chodzę do 1 kl technikum, jestem dziewczyną. Od gimnazjum staje się to coraz wiekszym problemem dla mnie bo wyglądam 13 lat gdzieś. Moja buźka się nie zmienia, wyglądam jak dziecko i to chyba od gimnazjum rysy twarzy wgl mi się nie zmieniają. Moje pytanie, czy powinno się coś z tym zrobić? Niie mowcie, ze kiedys bede sie cieszyla bo bede wygladala mlodo, dlatego ze teraz jest to coraz wiekszym problemem, przy kol z klasy wygladam na prawde na dziecko, tak jakbym sie nie rozwijala w ogole, nie zmieniala ...

Gość brzzózzka
Widocznie masz takie rysy że zawsze będziesz wyglądała młodziej. Ja też w wieku 17 lat wyglądałam na 12 lat. Masz urode typu baby face i musisz się z tym pogodzić.

Gość zastanawiam się no
mam to samo, z tym ze do tego jestem niska. wygladam na 14 lat, a mam 31 ....w zyciu sie za mna faceci nie ogladali, chlopaka mialam w wieku 17 lat i pozniej nic... nikt mnie powaznie nie traktuje, ani w pracy ani na ulicy

Gość brzzózzka
Ja mam teraz 28 a wyglądam na 16-20 lat

Gość gggggggg4343
I to jest właśnie najgorsze, każdy uważa za dzieciaka, bo na takiego się wygląda i tak też się traktuje, nie poważnie

Gość gość
teraz faktycznie jestes dzieckiem jeszcze, megaprzeszkadzac to ci zacznie dopiero w moim wieku

Gość gggggggg4343
No fakt, ale to od tego momentu będzie właśnie coraz bardziej uciążliwe

Gość brzzózzka
Mi już to właściwie nie przeszkadza. Śmiać mi się z tego chce.

Gość eeeeeeeeeden
Ja zdaniem ludzi mam 15-17 lat od 8 lat. Według siebie wyglądam na te 24, ale bez dowodu się nie ruszam. Bardziej uciążliwie jest jednak to, że mało kto traktuje mnie poważnie, bo jak twierdzą, mam właśnie taką "słodką buźkę":o Myślę, że niektóre kobiety mi zazdroszczą i często celowo są złośliwe i wredne. Także nie masz się czym przejmować, to duży atut tak naprawdę :P wielu facetów na to leci :)

Gość gggggggg4343
hmm no nie wiem czy leci na to ;) nigdy chłopaka nie miałam i raczej się mną nikt nie interesuje ;/

Gość gość
tak wielu facetów leci... przeciez pisała, że ma 31 i brak faceta... zaraz ci napisza, zebys poczekala do 60, wtedy załozysz rodzine... a ile masz wzrostu? Ja mam 35 lat i 152 cm, ostatnio co mnie pytali o dowód jak kupowałam piwo to było pól roku temu... :( Tez mnie nie traktuje powaznie, przez to robie sie coraz b agresywna, zaczęłam juz rozumiec, dlaczego niscy są agresywni

Gość eeeeeeeeeden
Bez przesady, Ty to masz jeszcze czas na facetów... :o Za czasów szkolnych to głównie jakieś lafiryndy mają chłopaków, zresztą sama się przekonasz.

Gość guestthebest
ja mam 19 a siostra mi mowi ze 13 lat to ja nie dozyje

Gość gggggggg4343
Wzrostu mam gdzieś kolo 162 cm. Chodzi o to, że chciałabym mieć chłopaka, za rok będę już dorosła...

Gość lsdjhgkdjfghjdfhgkdjfhgjdlfgdf
ja mam 26 a wygladam podobno na 18:/tylko, ze za mna sie faceci uganiaja:P Ale wiecie, czasem fryzura i garderoba da sie dorobic sobie lat. pofarbowac wlosy na ciemno, zalozyc garsonke, szpilki, okulary kujonki:)

kiedys bedziesz sie z tego cieszyc :) sama tak miałam, wyglądałam zawsze o jakieś 2-3 lata mniej, na poczatku mi to przeszkadzało. Do niedawna ( mam 22) . Teraz jak zobacze jakas zmarszczke wokol oka lub ust gdy sie usmiecham to do szalu mnie to doprowadza. Nie chce sie starzec ! :P No ale przed czasem nie uciekne. A wygladam tez na mniej caly czas nim mam i bardzo sie z tego ciesze. :) Pokochaj siebie

Gość gość
Ja jestem facetem i mam 25 lat a wyglądam praktycznie tak samo jak z czasów gimnazjum. Byłem może z 10 kg lżejszy i miałem nawet mniej pucałowatą gębę niż teraz, przyczym nigdy gruby nie byłem

Gość gość
W gimnazjum powodzenie miałem, nie to co teraz :/