Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Losia

Kiedy widać efekty treningu?

Polecane posty

Gość Losia

Hej, tak się zastanawiam kiedy będzie widać u mnie efekty po treningu i trzymaniu się w miarę dobrej diety (mam na myśli racjonalne żywienie, a nie drakońskie diety). Codziennie wykonuję jakiś wysiłek fizyczny - albo biegam, albo ćwiczę programy Ewy Chodakowskiej, albo sama coś wymyślam w zależności od nastroju. Ważę obecnie 53 kg przy wzroście 160, i najgorszy mam brzuch ;(

Gość Losia
halooooo dziewczyny!! motywacji potrzebuję jakiejś i wiary w to, że uda mi się tego brzucha pozbyć :(

Gość Losia
no kurrwa piszcie!!!!!!!!! 😡

Gość olkyyy
hahaha o ja nie moge.. z tego co powyzej pisał xd

Gość olkyyy
po tygodniu mozesz czuc sie lzej, ale to nie znaczy ze schudłas bo po prostu wode i toksyny wyrzucilas. A efekty np twoi znajomi zobacza po 2 tygodniach. nie rezygnuj ;P

Gość gość
dobra, nie jedź tak po dziewczynie, potrzebuje motywacji :DD

Gość gość
ja też juz trenuję od jakiegoś czasu codziennie i pierwsze rezultaty zauważysz już po 2 tygodniach. Nawet jeśli nie będą wielkie, to pod żadnym pozorem sie nie poddawaj! pokochaj sport, na chwilę zapomnij o ciągłym patrzeniu na swoją figurę- w ten sposób ani się obejrzysz,a Twoje ciało zmieni się diamteralnie :) jeśli cały czas będziesz myślec "chce schudnac" itd., zacznie Cię to męczyc i jeszcze bedziesz chciala zrezygnowac :P jak mówi Chodakowska- piękne ciało będzie "efektem ubocznym" Twojego wysiłku ;)