Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak z jojo?

Low carb

Polecane posty

Gość jak z jojo?

Miał ktoś do czynienia z tą dietą? Jakie efekty? I czy możecie powiedzieć coś więcej o niej jakieś jadłospisy itp. Ile konkretnie tych węgli powinno być, bo każde źródło podaje inaczej. I czy te węglowodany to się liczą tylko to np z pieczywa, makaronu, ryżu czy np z innych produktów też, bo wiadomo, że wszystko zawiera jakieś śladowe ilości węgli.

Gość gość
tez jestem ciekawa a czy jest ona dla wszyst\kich? czy sa przeciwskazania jakies

Nie mam pojęcia, jest mało informacji na jej temat. W sumie podobna dieta chyba do SB tylko, że na SB w I fazie w ogóle się węgli nie je. A jak ja ćwiczę to myślałam właśnie, że low carb będzie odpowiednia bo przynajmniej troche tych węgli będzie. Fajnie jakby się ktoś wypowiedział czy w ogóle jakieś efekty daje takie odżywianie.

Gość gość
znalzalam takie cos zaraz poczytam

Moja przyjaciółka jest specjalistką od tej diety, ale to zdecydowanie wariant dla tych co chcą chudnąć 40 kg, a nie 4. Polecam zdrowe odżywianie

No właśnie u mnie to zdrowe odżywianie chyba nie działa przez te durne diety typu kopenhaska norweska 500kcal itp i teraz ostatnie kilka kg zostało i nic nie spada pomimo intensywnych ćwiczeń i zdrowej diety:( Już nie wiem co robić.