Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miimimi

egocentryczny facet-czy warto sobie zawracac nim glowe???

Polecane posty

Gość miimimi

mialyscie kiedys egocentrycznego faceta? czy tacy sie zmieniaja. mam faceta w pracy z ktorym jak to sie mowi-'' krecimy'' ;-) ale powiem szczerze ze czasami on mnie w*****a. podam przyklad- wrocilam z tygodniowych wakacji, on najpierw mi opowiedzial o tym jak wygral pewien kontrakt ,co kto powiedzial na spotkaniu itd a dopiero potem zapytal sie jak mi minely wakacje.; albo - mialam przeprowadzane pewne badania i czekalam na wyniki ,bardzo sie tym strsowalam bo balam sie ze jestem bardzo powaznie chora, on wiedzial kiedy wyniki odebralam,a mimo ,ze widzimy sie co dzien w pracy , dopiero po tygodniu albo po 2 sie zapytal jak tam moje wyniki. no chyba,ze ma mnie centralnie w d***e, choc sam mi kiedys powiedzial ze jest samolubna osoba. i tak sobie mysle- pakowac sie w to?

Gość gość
Nie pakuj sie. Przerabialam to i strasznie sie meczylam. Na szczescie tylko 3 miesiace :) Sytuacje przez Ciebie opisane przypominaja niesamowicie te moje :/

Gość ale co z dziwkami
nie , nie warto, on sie nie zmieni wbrew temu co kobiety mysla. jak go chcesz to bierz go takim jaki jest.

Gość ale co z dziwkami
nie , nie warto, on sie nie zmieni wbrew temu co kobiety mysla. jak go chcesz to bierz go takim jaki jest.

Gość ffffoookn
Heh, to jakiś pedał :-)

Gość miimimi
pedal? dlaczego?

Gość gość
podnosze bo mi sie nudzi

Gość gość
nie,nie,nie,nie!!!!!!!! Mialam takiego meza. Na poczatku ,chyba tego nawet tak nie zauwazylam , ale po jakims czasie zaczelam zwracac mu uwage, mowil ze mam racje,ze sie zmieni..... phi! nic sie nie zmienilo- on i jego sprawy byly zawsze najwaniejsze.... DAJ SOBIE SPOKOJ

Gość gość
również jestem zdania, że powinnaś dać sobie spokój. tacy facei zazwyczaj są do tego bardzo sprytni i przebiegli i z czasem dojdzie do tego obrażanie i brak szacunku - jak było w moim wypadku. na świecie jest mnóstwo fajnych, normalnych facetów i na pewno sobie takiego znajdziesz :)