Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnnMerry

czy jestem w ciazy

Polecane posty

Gość AnnMerry

od stycznia brałam tabletki , teraz postanowiłam zrobić przerwe ok 2 mies. 22.06 miałam miesiączkę a skonczyła mi sie 26 czerwca. wczoraj 28 czerwca kochałam się z narzeczonym z prezerwatywą , nie pękła ani nie zsuneła się. czy mogę być w ciąży ?????

Gość AnnMerry
pytam czy jest taka możliwosc

Gość gość
Dziewczyno dlaczego przestałaś brać tabletki,a kochasz się.Chyba chcesz typowej wpadki.Po przerwaniu brania tabletek twój organizm pragnie zaplodnienia.Pomyśl co robisz ,a pózniej się kochaj.Jest lato ciepło nie myslisz głowa tylko ci ..ką, a potem powstaje problem.

Gość gość
Ciaza blizniacza na 100 proc.

Gość AnnMerry
dzieki za pomoc ;]

Gość AnnMerry
ale jeden dzien po okresie chyba nie ma takiej możliwości tym bardziej z prezerwatywa

To,ze stosunek odbyl sie 1 dzien po mniesiaczce nie znaczy,ze nie mozna zajsc w ciaze. Ale skoro byla prezerwatywa,z ktora nic sie nie stalo,to szanse na ciaze sa znikome

Gość gość
to mam wziąć escapelle??

Gość gość
Możliwość ciąży jest zawsze, ale skoro się zabezpieczałaś to skąd te obawy? Jeśli tak schizujesz to lepiej odpuść sobie seks.

Gość gość
Kazda z nas stworzona jest do zaplodnienia.Uprawiając sex zawsze jest ryzyko ciąży.Chcesz się kochać i być w 100% pewna o nie zaciążeniu,to tak nie ma .Jeżeli chcesz mieć taką pewność to przetnij jajowody lub skończ z sexem.Ile z nas chce być w ciązy ,a nie mogą. To dla nich dramat.

Gość gość
Uprawialam seks 2 dni przed okresem i w trakcie niego. Nie doszlo do wytrysku. a teraz po okresie mam uplawy.. Moge byc w ciazy ??

Gość gość
Witam, dziewczyny mam pytanie od 5 dni biorę tabletki antykoncepcyjne naraye nie jest to moje pierwsze opakowanie, podczas stosunku pękła nam prezerwatywa było po wytrysku czy jest ryzyko zajścia w ciąże?