Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mam fajsa, jestem nikim ?

Polecane posty

Gość gość

nie mam fajsa i jakos nie czuje potrzeby jego posiadania. Nie rozumiem tego całego sztucznego "życia internetowego" sztucznych zdjęc, komentarzy typu "piękniee, śliczniutko" ,,itd Jednak coraz bardziej odczuwam negatywne tego skutki, kazdy sie mnie czepia, jestem zasypywana pytaniami "czemu nie maszz.." "ej no załóż..," bla bla - nikt juz prawie nie używa komórek do pisania sms-ow, bo po co ? na fejsie za darmo, dlatego nigdy o niczym nie wiem.. - boje sie ze w koncu ludzie przstaną sie ze mną kontaktować, - byle coś zrobić np ( glupi konkurs), zawsze trzeba polubić jakąś stronę powinnam założyć ? nie chce, ale chyba musze ? ;/

Gość gość
ja nie mam, a jak ktos gada zebym zalozyla to pytam po co. ale ja umiem sie umawiac i b6c w kontakcie ze znajomymi, widocznie nie sa az takimi zazarlymi fanami fejsa

Gość gość
a ile masz lat ? bo to chyba tez zalezy od wieku, ludzie b dorosli nie odczuwaja az takiej potrzeby.. ja ide teraz na studia, boje sie ze jak zwykle bede pomijana, przy wiekszosci imprez, bo przeciez "nie mam fejsa" itd

Gość pasztecik,31
no jeSLSLI chcesz....zaloz sobie...wcal enie musisz byc aktywna...wstawiac fotek,komentarzy,czy sledzic czyjes zycie...mozesz byc PASYWNA I TYLKO PISAC DO ZNAJOMYCH NA PRIV. JA TEZ tego nie popieram ,nie mam i nei zmaierzam miec...i nie cierpie z tego powodu...smieszą mnie te zakomplekeisone ludki ktore szpanuja w necie swoim zyciem,nie sznaują go....nie maja potrzby prywatnosci....pokazuja fotki z podrozy,fotki aut....fotki w bikini (!!!) ciuckają do siebie,cmokają,,...wysylaja se wierszyki na urodziny itp...DEBILIZM I CIEMNOGOGROD. nie zajrzalam tam ani razu...nie bede nikogo sledzic...nikogo chwalic...Nie pzoowlę zeby caly swiat ogladal moje fotki,czytal moje posty i wchodzil w moje zycie:D Tak samo jak Nasza klasa ....10 lat temu to mial kazdy i kazdy szpanowal...a teraz popatrzylam ,tylko 5 osob jest w mojej klasie...:D dziwne ,nie????chyba zmądrzeli:) Moja sasiadka,po 30 scte, ma stanowisko prezesa w duzej firmie...ma duzo znajomych,ma duza rodzine...ma sie czym chwalic(podroze i luxux)...i NIE MA ZADNEGO PROFILA NA PORTALACH SPOLECZNOSCIOWYCH:)

Gość gość
yhy, czyli inne pokolenie :) ludzi b. inteligentnych, i z innymi wartościami..

Gość gość
ja tez nie mialam nk , od początku mówiłam,ze to chłam ( tzn idea była dobra, ale to co sie stalo z tą stroną było żałosne) teraz kazdy sie wstydzi i gada na nasza klase ( ze niby zalosna itd )ale sami konta mieli.. do fejsa mam podobny stosunek i liczyłam ze stanie sie z nim to samo co z NK, ale czekam i czekam i nic.. coraz wieksza propaganda. Słyszałam ze nawet jak szukasz pracy to sprawdzają twoj profil a jak nie masz to znaczy ze cos z toba nie tak i jestes aspoleczna osoba..

Gość martaaaaaaa22
tez tak slyszalam...pracodawcy sprawdzaja twoje konto,ilosc znjomych,fotki,to jak wygladasz na fotkach ,w jakis sposob tam piszesz...(nawet podobno ktos kogos zwolnil bo ten na fejsie mial rozneglizowane fotki!!!) :O pewnie dlatego nie moge znalezc pracy :D Wiem ze w polsce jest chyba 5 osob ktore sie nazywają tak jak ja....wpisuje na fejsie...ANI JENDA NIE MA KONTA :D UFFFF,CO ZA ULGA :D

Gość gość
Nie wiem co robić, nie chce mi sie tego nawet prowadzić, zbierac znajomych, do tego pewnie będzie Ićh zalosnie Malo.. Bo nie będę wysylac pierwszym lepszym..