Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chłopak za szybko kończy - jego kompleksy :(

Polecane posty

Gość gość

Hej kochani! Mam cudownego chłopaka, który bardzo mnie kocha, opiekuje sie mną, jest niesamowicie cierpliwy, ale... no właśnie, jest jedno ale... ostatnio zbliżyliśmy się do siebie bardzo i nasz stosunek trwał może z 10 minut, gdyż on nie wytrzymał. Strasznie się tym wszystkim przejął, otworzył się i wyznał mi, że właściwie kochał się 3 raz.Był załamany, czuł, że się skompromitował i że jest do niczego - prosił mnie żebym tylko od niego nie odeszła po tym.. dzisiaj się spotkaliśmy i dalej go to gryzie, ma strasznie kiepski nastrój.. Ja oczywiście wszystko rozumiem, ale nie mam pojęcia jak teraz mu pomóc - no właśnie jak sie zachować w obliczu takiej sytuacji - pocieszać, nic nie mówić? Czy jakoś z czasem nauczy się panować nad swoim ciałem - bo raczej preferuje kochanie się godzinę, albo i więcej.. ;)

Gość gość
rzuć go.

Gość gość
ćwicz z nim, albo mu pomagając ręką albo tylko obserwując jak to robi i tylko wydawaj instrukcje

Gość gość
albo rzuć go jeśli dojscie do normy zajmie mu zbyt dużo czasu

Gość gość
a ile macie lat jeżeli koło 20-tki to chyba taka zaleta wieku ( przepraszam ;) ) z czasem chyba będzie lepiej

Gość gość
oj to ci wspolczuje.,chlopak bedzie sie musial jeszcze duuuuuuuuuuuuzo nauczyc. powodzenia zycze.

Gość gość
tak, ja mam 20 lat, a on 23 :)

Gość gość
koło 20 ;) będzie dobrze...kiedyś powodzenia

Gość gość
a nie myślałaś może o tym, żer to Ty kończysz za późno?

Gość gość
Chłop ma ręce do masażu palce i język ? To nie wie że najpierw przez grę wstępną doprowadza się kobietę masażem i pieszczotami do granicy orgazmu lub orgazmu (im dłużej trwają pieszczoty tym lepiej) a potem te 10 minut to zupełnie mu wystarczy i jeszcze będzie nadto (seksu też trzeba się uczyć bo jest to SZTUKA , np. kobiece wargi zewnętrzne są zbudowane z takiej samej tkanki jak penis faceta, tylko facet penisa napełnia krwią w niecałe 10 sek . a kobieta potrzebuje ponad 20 min, ect ect ) Porządny mężczyzna nie dochodzi pierwszy panie mają pierwszeństwo !!!!!

Gość gość
Wyczuwam prowokacje. 10 minut to mało? Tyle trwa przeciętny stosunek babo(pomijając grę wstępną). Naoglądacie się p***oli gdzie laska robi kolesiowi loda 10 minut, następnie 20 minut to robią w 10 pozycjach w mega szybkim tempie i to dla was prawdziwy obraz seksu. Już nie mówię o tym że jedna scena pokazywana jest z kilku ujęć, ale zauważcie że koleś przed stosunkiem ma swojego w stanie spoczynku. Jak to możliwe że taka laska jest naga a jemu nie stoi. Bo się wytrzepie kilka razy wcześniej i bierze tabletki na opóźnienie wytrysku. Jak 10 dobrego seksu to mało to co mają powiedzieć Ci co kończą po 3 minutach?

Gość piskowca
Mimo wszystko wydaje mi się to za krótko. Mój poprzedni chłopak potrafił kochać się dłużej. Robił sobie przerwy, co ostatecznie prowadziło do przedłużenia. Ale mój obecny nie potrafi się tak kontrolować i oboje nie wiemy jak sobie z tym problemem poradzić :/

Gość gość
Tobie się może wydawać, ale nie masz racji

Gość gość
po pierwsze mylicie kochanie z kopulacją, po drugie nie znacie fizjologii seksu. Otóż statystyczna kobieta szczytuje po ok. 10. minutach, a statystyczny mężczyzna leje spermą po >2minutach, czyli 5 razy szybciej. Wnisek: żeby czas stymulacji łechtaczki wyniósł 10minut, to wystarczy 4 wytryski do pochwy i jeśli tylko mu stanie 5-ty wytrysk będzie na tyle opóźniony, że kobieta osiągnie orgazm. Po jaki ch*j kompleksy, skoro chłopak może mieć 5 razy więcej przyjemności?

Gość gość
poza tym istnieje jeszcze palec, język, dildo, a jak nie to wal do burdelu, tam 5-ty klient na 100% wyzwoli ci orgazm, gupie dzieczę

Gość gość
jest jeszcze inne rozwiązanie: po grze wstępnej chłopak przypina se dildo do bioder, smaruje je KY i wyzwala Ci orgazmów tyle, że będziesz kwiczeć jak suka. Jak już się nasycisz, to wchodzi swoim penisem i się spuszcza, tylko dla swojej a nie twojej przyjemności, gdyż ty swoją już miałaś wcześniej od dilda.

Gość lusiaka3
piskowca też miałam taki problem, z wcześniejszym partnerem mogliśmy się kochać całą noc, z obecnym 5 minut to był wyczyn. Często nie zdążyłam się nawet rozgrzać :/ zmieniło się dzięki kursowi http://mistrzseksu.pl/. Długo szukaliśmy pomocy, wiele ćwiczeń mamy za sobą i koszmarnych pozycji. Tylko ten kurs o którym piszę dał widoczne efekty.

Gość gość
nie chcę zaśmiecać kompa by się rejestrować, czy ten kurs jest płatyny, choćby SMSem?Jeśli płatny, to po krótce opisz tu te ćwiczenia, dzięki.🖐️

Gość gość
moi drodzy, żadne ćwiczenia nie pomogą jak nie będzie zawiesiny sterczowej dla plemników, co warunkuje obfity wytrysk= orgazm męski. Zatem na ch*j ćwiczenia i wytrzymywanie z wytryskiem dla kobiety 0,5h by ona szczytowała, jak mężczyzna sam się nie spóści, albo będzie musiał użyć dłoni i mocnego tarcia. Ch*j z takim seksem, zwłaszcza dla mężczyzny, mam rację? Zatem szbki wytrysk nie jest chorobą, chorobą będzie brak wytrysku, o czym nie chcą wiedzieć niedokształcone kobiety.

Gość gość
jezuu... 10 minut na 3. raz to dobry wynik! Powiedz mu że czytałaś że to normalne, i z każdym razem będzie tylko lepiej i lepiej. Zresztą za długi seks też nie jest przyjemny.