Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggggg1111

pomylka w cv, co teraz

Polecane posty

Gość ggggg1111

Prawdopodobniejszej zarowno w cv jak i w formularzu aplikacyjnm na stronie pewnej firmy podalam bledne daty. Najpierw pisalam cv z glowy, potem sprawdzalam w dokumentach ale tego pierwszego nie skasowalam i przez pomylke wyslalam zle. Oddzwonili i jestem w trakcie rekrutacji. W jednym przypadku zatrudnienia pomylka to rowno rok : / w drugim przypadku mam zla date ukonczenia studiow, tez o rok : / Nie wiem co robic w tej chwili,powiedziec od razu na poczatku na nastepnej rozmowie? Moze w ogole zrezygnowac z udzialu w tej rekrutacji?

Gość gość
zostaw tak jak jest , nikt tego nie będzie weryfikował

Gość ggggg1111
ale mam przyniesc dokumenty i jak sie wczytaja to zobacza

Gość ggggg1111
ok, juz podjelam decyzje. rezygnuje z tej rekrutacji. trudno, zalezalo mi na tej pracy, ale moze lepiej nie ryzykowac. To duza firma, moze podbije do nich za jakis rok i juz tym razem bede uwazala co wysylam.

Gość gość
Ale głupia jakaś jesteś no nie mogę. Nikomu nigdy tak nie piszę, sory, ale wolisz zrezygnować zamiast pójść i w razie czego powiedzieć, że się pomyliłaś widocznie, a co to zmieni jak cię będą chcieli przyjąć, specjalnie kłamałaś? Co by to miało dać powiedz? Czy te mylne daty miały by Ci przynieść jakąś korzyść? To chyba nie jest istotne, a taki błąd się zdarzyć może. Moim zdaniem powinnaś pójść, a nie zaraz się wycofywać. A jak za rok im wyślesz cv i będą Cię mieli gdzieś w kompie i im wyjdziesz, to pomyślą, że jakaś mało zdecydowana jesteć i też nie wezmą. Idźżesz a nie cię cykasz.