Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Singielka- taki ladny dzien dzis w londynie a siedze w domu- a wy?

Polecane posty

Gość gość

i sie zastanawiam czy tylko ja tak nudno spedzam weekend? chlopaka nie mam, moje znajome albo pracuja alba sa z partnerami a ja nie mam co robic! poszlam na spacer na 2 godzinki a reszte dnia spedzilam przed tv i na kafe.

Gość gość
wspolczuje ci. ja mam meza i to z nim najczesciej spedzam czas. jakos tak nawet latwiej. moze zapros jakas kolezanke nawet na kawe, czy to do siebie czy na miescie. jesli wola spedzac czas ze swoimi polowkami to moze chociaz godzinke wygospodaruja dla ciebie. ja nawet jak siedze sama w domu to czasami wole tak niz sie z kims umowic, bo czasami drazni mnie jak ludzie siedza u mnie po 3 godz, czy to dziwne?

Gość facet z internetu
nie tylko Ty... Ale dzis to byl moj swiadomy wybir, chyba bunt organizu i chec lenichowania przed kompem. Skad jestes?

Gość gość
A ja sobie pracuje do 23:00, tez w Londynie

Gość Martyna20x
Ja pracuje dzis do 15. ale w wolne dni tez nie mam co robic ;/ taki sam problem jak autorka postu :(

Gość gość
to moze dziwczyny piszcie skad jestescie, dajcie jakies maile do siebie i napiszcie ile macie lat. :)

Gość martishaaaaa
czy jest ktos z oxfordu? chetnie umowie sie na kawke czy drinka

Gość gość
A ja mam chlopaka i tylko mnie dzisiaj wkurzal. Przyjechali znajomi i poszlismy na spacer, a on sie boczyl na mnie caly dzien o to, ze oni przyjechali, o to, ze zdjecia robili, ze powoli szli, myslalam, ze go trzasne w gebe. W koncu mu powiedzialam, zeby jechal do domu, bo mnie denerwuje i pojechal, dopiero wtedy moglam sie zrelaksowac.

Gość aliens>
jutro i pojutrze mam wolne jak warto spedzic ten czas w londynie gdzie pojsc