Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wstyd mi wychodzić Z domu !

Polecane posty

Gość gość

A muszę... Nie mogę na siebie patrzeć. Ku.. jak można być tak brzydką? Masakra.. Niska, krótkie grube nogi.. ta twarz debilna.. brzydkie włosy ni to proste ni to krecone.. do tego jestem głupia jak but.. Życie jest do d**y:(

Gość gość
mam to samo...

Gość dkeJedj
A cycki? Jakie masz cycki?

Gość gość
co tam cycki, cycki jak cycki.. gorzej te nogi i tyłek.. już tak przytyłam, że w ogóle straszne to jest.. 157 wzrostu.. kacze nóżki..grube uda.. do tego twarz ciągle przestraszonej 13latki..

Gość gość
a jaka waga? ja też z kolei nigdy nie wiem jak się ubrać :/ nogi mam niezbyt zgrabne i jestem blada jak sciana.

Gość buddddaaaaaaa bad
a po co wogle masz wychodzic???lepiej zaszyj sie w swojej szafie...nie wychodz wcale,powiedz mamie zeby ci przynosila kanapki pod prod drzwi i zostawiala... i siedz tam do konca zycia i uzalaj sie nad sobą.

Gość gość
Nie mam mamy. A tak poważnie to do końca życia tak nie można.

Gość gość
Daj foto szmato

Fakt, że jesteś brzydka na pewno jest Twoją subiektywną oceną. Każdy mówi o sobie, że jest brzydki. Co z tego, że jesteś niska? Niektórzy faceci lubią niskie kobiety. Twarz debilna? To Twoja kolejna subiektywna opinia. Wychodzi na to, że włosy masz w średniej normie, a takie są najlepsze, bo łatwo je wyprostować lub podkręcić. Głupia też na pewno nie jesteś. Każdy w jakieś dziedzinie jest głupi a w jakieś błyszczy wiedzą. Życie jest fantastyczne, jeżeli nie przywiązuje się większej uwagi to drobiazgów :)