Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aldona gość

Plamienie w 9 dniu cyklu

Polecane posty

Gość Aldona gość

Proszę o poradę. Dzis mój 9 dzień cyklu. Cykle mam ostatnio rożne. Ostatni był 27, a najdłuższy pare cykli temu 33 dni. Dzis zauważyłam delikatne plamienie, koloru lekko brązowego, taki jakby kawa z mlekiem. Okres skończył mi sie juz 5 dni temu także to nie okres. Kochalam sie wczoraj z mężem, nie zabezpieczamy sie. Zastanawiam sie co to za plamienie.. Proszę pomozcie mi.. :)

Gość gość
może nadżerka

Gość Aldona gość
Byłam niedawno u ginekologa i nie mowil o nadzerce, kiedys miałam i wtedy omawialismy temat

Gość Aldona gość
Czyli jestem przed owulacja? Ile dni przed owulacja moze byc takie plamienie?

Gość Aldona gość
Ja mam w ogóle dziwnie jakoś. Nie dość ze cykle mi sie troszkę rozregulowaly to jeszcze do tego jest cykl ze mam piękny sluz plodny a w innym cyklu mam taki wodnisty, nie ksiazkowy plodny ale nie jest to nieplodny gesty. Wy tez tak macie?

Gość Aldona gość
Moze są tu kobietki które na tyle znają swój organizm ze potrafią napisac ile dni przed owu maja plamienie?

Gość Aldona gość
Hej, Dzis znów mam to plamienie, sluz trochę bardziej wodnisty. Myślicie ze jest szansa na ciaze?

Gość gość
Możliwe że owulacja, poobserwuj się przez parę cykli, pomocny może być mikroskop owulacyjny. Podczas współżycia mogło też dojść do jakiegoś małego uszkodzenia

mam cykle 28-30 dni i przez parę miesięcy również miałam takie plamienia, trwały około 3dni i występowały 10-13 dnia cyklu, a owulacje zazwyczaj miałam około 13-15 dnia cyklu (testy owulacyjne).

Gość Gość

Ja mam taki śluz podbarwiony krwią przez 1-2 dni, na początku dni płodnych. Po około 5 dniach mam owulację.

Gość groszek_cukrowy

Ja miewalam plamienia ale tylko w pierwszych trzech miesiacach jak zaczynalam przyjmowanie tabletek antykoncepcyjnych vines. Jesli ty nie przyjmujesz to najprawdopodobniej jest to owulacja badz tez jakies zakazenie bakteryjne czy grzybiczne. Warto skonsultowac sie z lekarzem