Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olga123123

jak to oceniacie? tak obiektywnie ?

Polecane posty

Gość olga123123

Powiedziałam mojemu facetowi tylko przez tel żeby mi przywiózł mój paszport ,który już leży u niego pół roku ,a niedługo bede wyjeżdzać za granicę i muszę go mieć. wcześniej juz mu wspominałam o tym paszporcie ,ale teraz mu powiedziałam ,że muszę go mieć jak najszybciej , pytałam kiedy będzie w domu ( bo teraz przebywa u rodziny do ktorej czasem jeżdzi w interesach) i żeby mi go wtedy zabrał ,a on na to ,że ja mu zawracam głowe , że trzeba było o tym powiedzieć wczoraj ( nie wiedziałam ,ze bedzie jechał do rodziny dzisiaj) i sie rozłaczył. Zadzwonilam jeszcze raz i mówiłam mu ,że to przecież ważna sprawa to sie rozłączył i powiedział ,że dzisiaj ma ważniejsze sprawy na głowie i mu głowe zawracam i że jestem nie miła... Jak to oceniacie?

Gość gość
cóż może byc wazniejszego od spraw zony/dziewczyny? jak sie ja kocha oczywiscie.. Moze mial zly dzien, ale powinien przeprosic. paszport wazna rzecz. Bo twoja.

Gość olga123123
no ważna ,ale on ciagle o nim zapomina od pół roku... nie wiem czy robi to celowo? wcześniej tak bardzo się o niego nie dopominalam ,ale teraz jak wyjeżdzam w sierpniu to chciałabym go mieć niedługo ,a on mi robi jakąś łaskę ,że w ogole odpowiada... głupia byłam ,że zostawiłam u niego ten paszport ( miał nam załatwic taka jedna wycieczke w zimie i tam został od tego czasu)

Gość gość
bylas na tej wycieczce w zimie? czy paszport lezal na marne;:)?

Gość olga123123
leżał na marne bo w koncu z wycieczki nic nie wyszło oczywiście... Ciężko z nim jest czasami...

Gość olga123123
wkurzyło mnie to bo jak można mi robić łaskę w takiej sprawie? i teraz muszę sie martwic o ten paszport. powinien mi go od razu oddać jak wycieczka nie wypaliła...

Gość gość
szkoda

Gość olga123123
no szkoda ,że on jest taki niezorganizowany... matko ile ja sie przez niego nerwów czasem musze najesć:O musze go prosić o najprostsze rzeczy i to dla niego jest wielce trudne...

Gość olga123123
up