Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwinka29

sposob na faceta?

Polecane posty

Gość malwinka29

* jak wyzej * jak miec powodzenie? :)

Gość kenio
uśmiech. uśmiech i uśmiech.. nawet gruba brzydka i pryszczata bedzie miala wzięcie jak będzie , szczera, usmiechnieta, rozluźniona i wesoła, mężczyźni to lubią serio. Przypomnij sobie tą grubą dziewczynę z 1-go Bigbrother-a. Fakt wzdychamy na widok super lasek, jednak ciągnie nas do dziewczyn które są takie jak napisałem powyżej

Gość malwinka29
super! dzieki Kenio

Gość gość
ta gruba dojda z 1big brothera jest juz po rozwodzie... a taka byla wielka milosc z kilka lat mlodszym :D

Gość gość
kenio masz racje Wokół mnie kręci sie mnóstwo Pięknych kobiet, a o dziwo dwie moje ostatnie zbyt urodziwe nie były, nawet może poniżej przeciętnej, sam juz nie wiem. Wszystko zależne od sytuacji, nieraz wydawały mi sie super piękne a nie raz brzydkie na maksa, zalezy od sytuacji, od tego jak na nie spojrzałem, jaką one mimike twarzy "ułożyły" no oczywiscie tapeta też robiła swoje, choć one były raczej naturalne. Obydwie miały jednak w sobie to "coś", uśmiechnięte, szczere i koło nich naprawde kręciło sie pełno facetów No a ja to nawet straciłem dla nich głowe...

Gość kenio
no fakt w tym przypadku nie trafiłem, chciałem dobrze, nie wiedziałem ze sie rozwiodła, tak czy inaczej jej urok przebijał wszystkie osoby. Spontaniczność i loozik

Gość gość
manuela po rozwodzie???? szoke

Gość kenio
no bo kazda chce sie malowac , byc piekna, ale jak widze kilogram tapety na twarzy, przecież ta osoba nawet nie poczuje jak ją pocałuję w policzek bo tak grubo. To jest nie ważne. Wystarczy tylko skromny makijaż, czyste ubranie, dobrze dobrane perfumy, i uśmiech

Gość malwinka29
a co z malym, ehm, biustem? czyli wszystko OK, oprocz powyzej

Gość gość
A co z małym ehm fiootkiem? Masz przed sobą ideał, facet mega w twoim typie, wysportowany, super sylwetka, kaloryfer na brzuchu, modna seksowna fryzurka, 2dniowy zaroscik, no po prostu Młody Bóg, ale w gatkach lekki niedobór i o ile średnia w Polsce to 14.5cm to ona miałby 10-11cm i co robisz? Olewasz przez tak "błachy" powód? Bo dla mnie piersi nie miałyby żadnego znaczenia

Gość malwinka29
Oh....extra przyklad! zawsze wierzylam w facetow :) ha tylko wiecie jak to jest....media tak rozdmuc***a sprawe biustu. I co z tego, ze lasencja bedzie miala biust jak z okladki, ale osobowosc zmanierowanej ksiezniczki, lub np: nie bedzie o czym z nia rozmawiac ... chyba trzeba sie skupiac na atutach I wiedziec ze nikt nie jest idealny.