Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Whiley

Matki Polki z Wizazu...

Polecane posty

Gość Whiley

Czy tylko ja mam wrazenie, ze na wizazu siedza tylko idiotki, przy których kafeterianki to najrówniejsze babki na swiecie?! Na forum o kosmetykach - lizanie d**y jak sie patrzy, towarzystwo wzajemnej adoracji, niech sie któras wychyli, to w ryj... Na forum o macierzynstwie - Kazda jedna bardziej swieta od papieza, tylko sie przescigaja która bardziej idealna... Moderatorki to samo, cmok cmok dla przyjacióleczek a cala reszta w p**du :D Jezu, co za idiotki. Po stokroc wole swojska kafeterie!

Gość gość
tam jest inny poziom, nie porównuj wizażu z kafeterią.

Gość Whiley
jaki 'poziom'? :D Juz wole luzacka kafeterie niz ten slodkopierdzacy, do bólu sztuczny, smutny wizaz.

Gość gość
tam przynajmniej jest jakaś kultura, nie ma takich idiotyzmów jak tu, nie siedzą tam tacy debile jak tutaj. Moderacja nad wszystkim panuje. I żeby nie było- też mnie wkurza te słodzenie i wszystko pięknie cacy.

Gość goskowo
Jak dla mnie ta przeslodzona kultura jest równie idiotyczna jak te kafeteryjne prowokacje... autorka ma racje... wizaz to dno...

Gość gość
to nie zaglądajcie tam, nie rozumiem, w czym problem.

Gość gość
Ja definitywnie wole kafeterie. Tutaj jest przynajmniej dreszczyk emocji czy przypadkiem stado kretynow cie nie zlinczuje za sekunde za to ze napisalas np "dalam klapsa dziecku" :D, i te prowokacje niektore calkiem udane hehe.

Gość gość
skoro wszystko o wizażu wiecie, jak tam jest, to znaczy, że tam regularnie zaglądacie. Bo chyba nie oceniacie po przejrzeniu paru wątków? To by było idiotyczne. Więc po co tam wchodzicie skoro wam nie pasuje? Nielogiczne.