Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomtom:)

kamień na nerkach - skuteczne leczenie polecam

Polecane posty

Gość tomtom:)

Otóż kamień mam od podstawówki. Co dzień rano kuło mnie w nerkach jakby były napuchnięte. Za dnia także czołem ukłucia szpilki -kamien wciąż się przemieszczał a raczej kilka ich było :) Dość uporczywy problem jednak zwalczylem go. przepis: Cytryna. Jeden kamień wysikalem był szary. Także piłem około 2-3 cytryny codziennie przez około 3 tygodnie. Pół szklanki wychodzi do 3/4 szklanki soku. I to pije praktycznie na raz, troche kwaśne ale żadnych przekwaszeń nie ma po tym można wypić śmiało 5 szklanek jak sok z pomarańczy i nic nikomu nie będzie. Teraz już nie pije soku z cytryny z 3-4 tygodnie i kamienia nie czuje nic a nic. Więc mi to pomogło w 100%.Wyciskałem na takiej plastikowej wyciskarce za 5zł ręcznie nie da rady tyle wycisnąć. Polecam może i Tobie pomoże, nie ma sie co bać cytryna jest tylko kwaśna lecz nie zakwasza!!

tak, picie takie ilości cytryny mogło spowodować, że kamień narósł i już po prostu nie ma miejsca się ruszać. idź na usg i do lekarza, zamiast próbować samemu się leczyć.