Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziś go zdradzę

Polecane posty

Gość gość

nie jesteśmy ze sobą 7 miesięcy,on w tym czasie ma już drugą laskę a je nie umiem przestać kochać i wejść w żaden związek,a do tego zero seksu z innymi, odwiedza mnie ,mówi kocham cię, bez ciebie to nie życie,nie jestem szczęśliwy,lądujemy w łóżku a potem wraca do tamtej, czy to normalne? weszłam w rolę kochanki,codziennie wisimy na telefonie,tylko smsy żeby tamta nie wiedział,wczoraj mnie wkurzył,wyczuwam kiedy są blisko i nie ma kontaktu,dzisiaj umówiłam się z facetem,jest fany i ma na mnie ochotę,mam zamiar ulżyć sobie,może poczuję się lepiej jak go zdradzę,mam dość,jestem już zmęczona czekaniem aż zdecyduje się na powrót do mnie,

Gość gość
czyli chcesz się puścić?! Nic nadzwyczajnego dziś każda kobieta się puszcza

Gość gość
a on?jest teraz z inną ,ciągle mi obiecuje ale nie wraca, więc co to jest? to miłość? uprawia seks z inną na codzień j czekami czekam aż się zdecyduje na powrót,oficjalnie jestem wolna

Gość gość
troche paranoja :-)

Gość gość
nie długo będziesz zakładać temat- dziś go nie zdradzę,stracony dzień.

Gość gość
dla kobiet dzień bez zdrady to dzień zmarnowany :P

Gość maniu38
Ty jesteś zmęczona przez swoją głupotę,wiedząc jaka jest sytuacja ciągniesz to dalej,beznadzieja.

Gość gość
po pierwsze - jak chcesz go zdradzic skoro juz razem nie jestescie? po drugie - po co z nim chodzisz do lozka skoro razem nie jestescie, a on jest z inną? po trzecie - co to za milosc, skoro on jest z inna, a do ciebie wrocic nie chce Daj sobie z nim spokoj. Przychodzi do ciebie na darmowe bzykanko i tyle. Zajmij sie tym nowym facetem, a o starym zapomnij.